Voorkom huurders die zich anders voordoen dan ze daadwerkelijk zijn.

Een uitgebreide controle op: drugs criminaliteit, witwassen, terrorisme, en actieve / historische aanrakingen met justitie of de rechter. NU uitgebreid met een foto-app om oplever status in dossier vast te leggen, echt klik klaar!

huurderscheck
  • vink Voorkom oplichting
  • vink Check vooraf
  • vink Kies betrouwbare personen

Herken jij het volgende?

  • Huurders deden zich anders voor dan wie ze waren
  • Huurders die verboden activiteiten uitvoeren
  • Huurders waren onderdeel van een crimineel netwerk
  • De huurder heeft al snel een betaalachterstand en een slechte betaal reputatie
  • De huurder is plotsklaps vertrokken en onvindbaar

Waarom klikklaar?

Betere huurders

Door vooraf te checken of de aspirant huurder voor komt in een van de officiële probleem registers. Of op het internet een bedenkelijke reputatie opgebouwd heeft, of een matige of slechte betaal reputatie heeft.
Bouw je een heel goede en aantoonbare basis op, om een gedegen verhuurkeuze te maken.
De uitgebreide betaalgedrag en kredietwaardigheidscheck op de privé persoon geeft hier een diep inzicht in.
Ook van bedrijven is dit snel te checken. 

Voorkomen

Dat je zaken doet met witwassers van geld, criminelen, drugs netwerken, aan terreur gelieerde personen, of oplichters. Of dat al snel blijkt dat het betalen van de huur een probleem is. Met de foto-app leg je de startsituatie van het gehuurde ook snel vast, dus ook geen discussie achteraf.

Geen gedoe

Vul alleen de naam en de geboortedatum in van de aspirant huurder, en eventueel het huidig woonadres, ook meteen voor meerdere personen, zoals medehuurders. Geef aan welk onderzoek je wil laten doen.
Wij doen de rest. Snel, safe, goed, en heel betaalbaar.

Bedrijven die wij vertrouwen

Ons rapport is niet zomaar een rapport. Doordat we gebruik maken van meerdere bedrijven en databases zorgen we altijd voor de actuele informatie over je huurder. Doe jij de check en ga je voor zekerheid?
Scope
EDR Credit Services
Acuris Risk Intelligence
Graydon CreditSafe

In 3 stappen naar zekerheid

1. Meld je gratis aan

Om rapporten en data op te vragen van huurders heb je een account nodig bij Klikklaar. Meld je gratis aan zodat je gelijk aan de slag kun

2. Zoek de huurder

Geef de voornamen of voorletters en achternaam van de huurder met de geboortedatum op met zo mogelijk het huidige woonadres. Je kan ook meteen de gegevens van de partner, of mede huurder direct opgeven. Klikklaar gaat aan de slag en verzameld alle benodigde informatie voor je.

3. Krijg het rapport en ga voor zekerheid

Binnen een minuut krijg je alle huurdersinformatie in de huurdersmap gepresenteerd. In jouw beveiligde omgeving kan je de informatie inzien en downloaden. Later terugkijken kan ook, 7 jaren lang.
Zo ben je op hoog niveau verzekerd van prima en actuele data, en kan je een goede verhuur beslissing nemen.
Doe de check

Waarom klikklaar?

Betere huurders
Door de screening vooraf weet je meer over jouw privé huurders verleden EN betaalgedrag. Ook van bedrijven krijg je inzicht of ze de huur wel kunnen opbrengen, en met wie je feitelijk zaken doet.

Voorkomen
De checks geeft geactualiseerde risico informatie, zodat je drugslabs en andere criminelen buiten kan houden. Voorkom zo een verhuurverbod of mede-veroordeling door een foute huurder. Met de foto-app leg je de aanvang status direct in de controlemap vast.

Geen gedoe
Doordat de checks op wettelijk niveau zijn, kan je altijd aantonen dat jij jouw klant (KYC) onderzoek goed gedaan hebt. Zelfs een controle foto van een ruimte leggen we (binnenkort) simpel voor jou vast.


Neem contact op met Klikklaar
Copyrights © 2022 All Rights Reserved By Klikklaar