Waarom eerst registreren met een gratis Klikklaar account ?

Door de registratie werk je verder in een streng beveiligde omgeving en krijg je een factuur op naam voor ieder afgenomen dienst. Waarom is dit belangrijk? Je vraagt privé of zakelijke gegevens van personen of bedrijven op. Volgens de AVG en Autoriteit Persoonsgegevens moet hier zeer zorgvuldig en veilig mee omgegaan worden. Ook jouw eigen gegevens zijn hierdoor beschermd.

De grote voordelen van het gratis Klikklaar account:
Je vraagt hier makkelijk en snel kredietrapporten, personenchecks, ID-checks of een huurderscheck aan. Je ziet hier snel welke rapporten je hebt opgevraagd, en kan deze hier downloaden of inzien.

Gratis onbeperkt foto's en documenten toevoegen
In het account krijg je per uitgevoerde check -op één overzichtelijke pagina- ook de toegang tot foto's en documenten die je gratis toegevoegd hebt aan de rapporten. Ook bij de monitoring vind je hier de informatie als er iets veranderd is. Klikklaar, Safe en Simpel.

Al een account? Log hier in
Waarom hebben wij deze gegevens nodig voor het aanmelden? De AVG en de AP (autoriteit Persoonsgegevens) stellen strenge regels aan het werken met persoonsgegevens, hierom moeten wij aan u vragen deze gegevens in te vullen. Het is voor uw en onze data veiligheid. Er wordt in een streng beveiligde omgeving met uw data gewerkt. Na het inloggen ontvangt u als extra check een controle code per email. Deze vult u direct bij het aanmelden ook in. Hierna kunt u alle rapporten raadplegen of een nieuwe check doen. Zo liggen ook uw data niet “op straat”, maar zijn snel en 24/7 voor u beschikbaar. Safe en simpel.

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar