Incasso traject

Voor als het toch mis dreigt te gaan is snel en correct optreden een must. Dankzij onze efficiënte incassoprocedures zorgen wij ervoor dat openstaande betalingen snel worden geïnd, zodat jouw cashflow en bedrijfsvoering niet in gevaar komen.
Contact

Start met een KlikKlaar-check

Zorg voor betrouwbare en transparante klantrelaties vanaf het begin.

KlikKlaar-check uitvoeren

Snelle actie bij probleemklanten

Uit de Klikklaar client monitoring komt een probleem signaal, wat nu? Of als je geen client monitoring hebt genomen, schieten je interne risicobeperkende maatregelen toch tekort. Enkele actuele redenen kunnen zijn: Corona-kosten of andere externe omstandigheden, zoals cybercrime, oplichting, of gewoon pech door een groot faillissement in hun klantenkring, waardoor je client in zwaar weer terechtkomt. Ook kan een grote aanbetaling op een toekomstige levering dan in gevaar komen. Correct maar zeer direct handelen is hier een must om schade te beperken of je vordering alsnog geheel betaald te krijgen. Het Klikklaar netwerk werkt graag samen met zeer ervaren incassospecialisten. Zij zijn ook voor particulieren inzetbaar bij aanbetalingsproblemen! Is een (minnelijke) incasso niet de snelste of beste weg naar succes, dan is het effectief en snel inzetten van de (landelijke) deurwaarder en het gerechtelijke incassotraject een bekend en effectief toepasbaar middel.

Mogen wij snel een voorstelronde plannen? Klik hier voor een snelle reactie of een kennismakingsgesprek.

Ervaringen en recensies

Deel jouw ervaring of maak een recensie over KlikKlaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht  -ter controle door de instanties-  op onze beveiligde server op. De Data-officer controleert of je werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. Jij bepaald zelf of jouw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.

Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
KlikKlaar

Onze andere diensten

Klikklaar geeft het hele MKB en Particulier eenvoudig toegang tot diepgaande informatie over jouw (toekomstige) zakenrelatie of opdrachtgever. Kwalitatief en zeer actuele informatie wordt verzameld in de Klikklaar Check, (deze check omvat WWFT-, UBO-, IBAN/Naamcheck en kredietrapporten). Jouw keuze voor de continu check geeft je altijd scherp zicht op jouw zakenrelatie. Het resultaat: een hoge risicobeperking en betaalzekerheid van uw facturen. Ook bij internationale bedrijven. In een paar klikken weet zeker met wie u zaken doet.

Advies over Cash-flow verbetering door toepassen van moderne methoden, zoals binnen 24 uur jouw geld op de rekening, of financiering van een hele verkoop traject, met vooraf jouw winst al uitbetaald krijgen. Dit soort oplossingen stellen wij graag aan je voor: lees meer. In een paar klikken weet je zeker meer.

Advies over hoe in complexe financiering en rechtsvorm structuren de beslisser of eigenaar aangewezen wordt. Hierbij komt veel meer kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerte aanvraag ontwarren wij dit graag voor je.

WWFT-check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de zesde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer

UBO Check: op persoon

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Veelgestelde vragen over Incasso traject

Wat moet ik doen als mijn klant niet betaalt?

Als je klant niet betaalt, is snel en correct optreden essentieel. Start met een vriendelijke herinnering en neem vervolgens strengere maatregelen, zoals het inschakelen van een incassobureau of een deurwaarder.

Wat zijn de stappen in een incassotraject?

Een incassotraject begint meestal met een vriendelijke betalingsherinnering, gevolgd door strengere aanmaningen. Als de klant nog steeds niet betaalt, kan een incassobureau of deurwaarder worden ingeschakeld. In sommige gevallen kan het nodig zijn om juridische stappen te ondernemen om de betaling te verkrijgen.

Hoe kan ik mijn risico op onbetaalde facturen minimaliseren?

Om het risico op onbetaalde facturen te minimaliseren, is het belangrijk om je klanten vooraf te screenen en regelmatig hun kredietwaardigheid te monitoren. Gebruik daarnaast duidelijke betalingsvoorwaarden en overweeg het gebruik van aanbetalingen.

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar