Klikklaar

Onze oplossingen


Klikklaar geeft het hele MKB en particulier eenvoudig toegang tot diepgaande informatie over uw (toekomstige) zakenrelatie of opdrachtgever. Kwalitatief en zeer actuele informatie wordt verzameld in de Klikklaar Check, (deze check omvat WWFT-, UBO-, IBAN/Naamcheck en kredietrapporten). Uw keuze voor de continu check geeft u zekerheid op uw zakenrelatie. Het resultaat: een beperkt risico en betaalzekerheid van uw facturen. Wij geven ook inzicht in internationale bedrijven. In een paar klikken weet u met wie u zaken doet.

Advies over Cash-flow verbetering door toepassen van moderne methoden, zoals binnen 24 uur uw geld op de rekening, of financiering van het hele verkoop traject, met vooraf uw winst al uitbetaald krijgen. Dit soort oplossingen stellen wij graag aan u voor: lees meer. In een paar klikken weet u meer.

Advies over hoe in complexe financiering en rechtsvorm structuren de beslisser of eigenaar aangewezen wordt. Hierbij komt veel meer kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerte aanvraag ontwarren wij dit graag voor u.

WWFT check

Een bedrijf diepgaand checken op foutief gedrag. Dit kan zijn crimineel gedrag, een witwas verleden, sancties, een foute reputatie of surseances. De check levert -bewijsbare- zekerheid om zaken te doen met een betrouwbaar bedrijf, op WWFT-wet niveau.

Lees meer

UBO Check

Weet met wie je zaken doet. De uiteindelijke persoon als eigenaar of beslisser (UBO) van een bedrijf diepgaand checken op foutief gedrag, zoals het voorkomen op sanctielijsten, PEP lijsten, crimineel gedrag, foute reputatie, failliet, oplichting, witwassen etc. op WWFT-wet niveau.

Lees meer

Klikklaar

Hoe werkt ons platform?

1

Aanmelden bij klikklaar
De rapportage van de gevonden data is persoonsgebonden. De privacywetgeving stelt hier eisen aan. Daarom leggen wij eerst vast met wie wij zaken doen, en hoe we met u communiceren.

2

Klik het bedrijf aan
Op naam of KvK-nummer zoeken wij met u naar het juiste bedrijf. Na de presentatie van het gevonden bedrijf zoeken wij voor u op met wie u zaken doet, en wijzen hiermee de UBO of Pseudo-Ubo aan. Dit is de uiteindelijk beslissende persoon in/over het bedrijf.

3

Klaar, uw rapport is binnen
Nadat het bedrijf en de beslisser bekend is, geeft u aan welk krediet en informatie rapport u wil ontvangen, en of wij deze data voor u een jaar lang gaan volgen. Ook kiest u voor de IBAN-naam check. Na online betaling ontvangt u direct de rapportages op scherm en in uw online klantomgeving.

Kliklaar

Over ons

KlikKlaar is ontstaan door een wake-up call vanuit een WWFT-opleiding. Het werd ons duidelijk dat het MKB de awareness mist voor herkenning van de gevaren van witwas- en oplichtingpraktijken door criminele netwerken. Een miljarden business waar u ongewild snel in terecht kunt komen. Ook de particulier wordt te vaak opgelicht. Onze tool voorkomt dit door -de basis- van het zaken doen voor u te checken op 5 fronten. Actueel, vastberaden en uitgebreid levert Klikklaar altijd de juiste informatie!
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders

www.unitverhuurfriesland.nl

Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant

Dewy-administratie Amsterdam

Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle

Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht

Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig!

Ruud, Eigenaar Break Schermclinics

Bescherm uw geld

Consumentencheck

Ook als particulier kunt u ondernemers grondig vooraf checken! Voorkom oplichting, en bescherm uw aan,- of vooruitbetaling. Met Klikklaar kan dit eenvoudiger dan u denkt! Ook op bedrijven binnen Europa. Weet vooraf zeker dat u niet uw geld kwijt raakt. Dit kan met onze Bankrekening-check! 
Vanaf €18,42 incl BTW weet u het zeker.
Naar Consumenten check

Ons kenniscentrum

Kenniscentrum
Kenniscentrum
02 JAN
Banken vaker het bokje. Zorg dat je onder de 100.000eu garantie saldo op de rekening blijft.

Niet alleen voor negatieve rente, maar ook voor de zekerheid: Niet alleen in Nederland worden aan banken stevige boeten uitgedeeld. Fouten in witwas dossier controles, of compliance procedures niet volgen, of foute zaken doen, Boeten krijgen ze allemaal.

Lees meer
04 JAN
De Russen bestellen toch wel in de regio, langs onze sanctielijsten.

Door complexe handels structuren en omwegen in handelsroutes te creëren blijft de handel weelderig door gaan lijkt het. Volgrn NOS verhandelt Nederland in 2022 ca 200 miljard minder met Rusland, maar bij elkaar nam de handel flink toe met vele oud satelliet staten van Rusland:

Lees meer
02 DEC
Paardenfokkerij en boerenschuur als dekmantel witwassen

Eind november 2022 werden bij Assen een groot drugslab opgerold. In Brabant worden regelmatig drugs schuren ontdekt. Dubbele crime: Drug-productie en witwassen, en je bent als verhuurder nog medeplichtig ook.

Lees meer
23 OKT
WIJ PIKKEN HET NIET MEER

IK STA IN VOOR MIJN BEDRIJF, DAT IN DE SUPPLY CHAIN GEEN CRIMINEEL GEDRAG PLAATS VIND.

Lees meer
10 OKT
WWFT ook voor jouw bedrijf in plaats van kostenpost?

Het werkt echt! Maak de diepgaande check op uw klanten als DNA van jouw organisatie. Compliance toepassen heet dat. Klikklaar helpt met kennis en kunde.

Lees meer
09 OKT
MKB-ers bewaak uw vorderingen, voordat het te laat is.

Trendrapport hijst de stormvlag. Faillissementen nemen toe, juist bij de MKB-ers. Hoge energieprijzen laat de emmer overlopen.

Lees meer
10 OKT
De schuld krijgen van jouw eigen geld incasseren.

Sociale incasso is het modewoord in de incassowereld. Moet je wel even omdenken als je geld tegoed hebt, en zelf niet erdoor failliet gaan. 

Lees meer
07 OKT
Sanctiewet overtreden kan dichtbij in jouw keten van zakendoen zitten, zonder dat je het weet...

Zaken doen met een Persoon of Land die op de sanctiewet lijst staat is Not Done en zeer strafbaar. Loop niet in de val, door onbewust hier aan deel te nemen.  

Lees meer
11 OKT
Witwassen hoog in de bergen, kan je diep bij vallen.

Zelfs het fameuze EY maakt foutje bij specifiek onderzoek. Klokkenluiders in de Alpen helpen tegen witwassen.

Lees meer
01 OKT
(Ex) Topman Van Eerd blijft in het nieuws, zelfs op teletekst.

Van gevierd super zakenman met 20 miljard jaaromzet, tot (voorlopig) werkloos paria van het bedrijfsleven gebeurt in een onbedacht moment.

Lees meer
01 OKT
Bob de Beunhaas kan niet gecheckt worden, of wel?

Bob de Beunhaas draait overuren om snel effe al zijn projecten binnen te harken, en de aanbetalingen bij elkaar te tellen voor de betaling van die nieuwe bedrijfswagen, eh.. luxe station wagon van hem.

Lees meer
18 SEP
Jumbo topman van Eerd als Cartoon figurant?

Het is groot nieuws in alle media dat de Jumbo topman door de FIOD van zijn bed gelicht werd, en 6 dagen vast zat. Daar gaat de goede naam van Jumbo en zijn talloze succesvolle sport sponseringen.

Lees meer
01 SEP
Nog minder kans om betaald te krijgen

Zorg vooraf dat jouw rekening betaald kan worden, werk niet voor niets!

Lees meer
01 SEP
BKR trekt aan de alarmbel. Blijf weg van die 21e %!

BKR trekt aan de alarmbel. Blijf weg van die 21e %!

Lees meer
25 AUG
Doe de NOS witwas test, en verbaas je

Dat witwassen een probleem is, weten we allemaal wel. maar dat de NOS via het programma Op1 er aandacht voor vraagt via een online spel gaat wel ver. Staat het wasgeld-water tot aan de lippen?

Lees meer
14 MRT
Banken gruwelen van cash, het MKB ook.. van de banken vragenlijsten.

De wanhoop nabij, uw bedrijfsrekening opgezegd en nu?

Lees meer
10 AUG
Bankrekening op het spel door WWFT check

De Rechter inroepen om uw zakenrekening te behouden....

Lees meer
25 MRT
Nieuwe client.... (maar bijna failliet), Of toch maar niet?

Hoe faillissementen veelal (in 70%) een jaar vooraf zichtbaar zijn. Nieuwe client? Of toch maar niet?

Lees meer
24 MRT
Ontduiken van Sanctielijst geeft FIOD vleugels

Vooraf checken op sanctielijsten heeft nut.

Lees meer
01 MRT
Bewijs dat de cartoon realiteit kan zijn.

De gebruikte cartoon over het braafste jongetje of zwakste schakel schept veel vragen en ongeloof
De 6e antiwitwas richtlijn geeft de strafbaarstelling van maximaal 4 jaar gevangenisstraf aan. Deze WWFT richtlijn is opgesteld vanuit de Europese wetgeving. Natuurlijke en rechtspersonen zijn ook aansprakelijk te stellen.

Lees meer
10 FEB
ING: WWFT kosten in tarief a €90,00 per jaar.

ING bank -als eerste bank in Nederland- gaat de WWFT check op hun zakelijke klanten niet meer “gratis” doen.

Lees meer
10 DEC
Voert u ook de Money Mule (Geldezel)

In december 2021 werden door de politie 1803 geldezels van de markt gehaald, waarvan 200 uit de regio Rotterdam. Dom maar een hardnekkig probleem.

Lees meer
04 MRT
Accountants bevelen klanten aan te screenen en checken

WWFT wet toepassen… ook voor door het MKB! Dat bevelen de RA en AA accountants van de NBA organisatie hun cliënten aan.

Lees meer
28 NOV
Wanbetaling in de bouw? liefst 55% van de bedrijven heeft dit probleem.

Wie betaald de rekening op tijd?? In de bouw is dit niet gebruikelijk. Pijnlijk duidelijk dat dit niet zo verder kan. Wat zijn de feiten? 13%^van de rekeningen werd in 2021 (10% 2020) niet betaald! Kijk bij Oplossingen

Lees meer
04 MRT
zwakste schakel door crypto, voordat je het weet

Een voorbeeld van hoe snel een persoon, of bedrijf betrokken kan raken bij witwassen, en zonder het zelf te weten, de zwakste schakel is.

Lees meer
21 FEB
Ondernemen is risico nemen, maar waar is dat niet nodig?

In 2020 was de totale factuurwaarde in NL rond €600.000.000.000 (600 Mld). Hoeveel er van ging mis?

Lees meer
21 FEB
Overtuigend bewijs dat debiteuren risico onderschat wordt?

Worden bij u ook 25% van de facturen te laat betaald? En hoeveel % boekt u oninbaar af?

Lees meer
11 FEB
Wat doet een Factoring Bedrijf

Factoraars zijn gespecialiseerde ontzorgende bedrijven. Factoring geeft u twee grote voordelen door  directe financiële ruimte te creëren door uw verkoopfacturen direct aan u uit te betalen,  en uw tijdrovende debiteuren zorg wordt over genomen, waardoor dubieuze debiteuren tot het verleden gaan behoren. Lees hier meer over factoring.

Lees meer
30 NOV
WWFT leidraad wordt aangepast. Eerste steen in de MKB vijver is geworpen.

Minister Hoekstra gaf in nov.21 onomwonden aan, dat het MKB zelf er ook alles aan moet doen, om de witwas en terrorismefinanciering te bestijden. Dus de Wwft past ons allemaal, en niet alleen de aangewezen poortwachter partijen 

Lees meer
07 FEB
WWFT en bankzaken….IBAN/Naamcheck helpt!

Maar liefst 3 op de 100 bankbetalingen worden niet helemaal goed bevonden tijdens uitvoer van de betaling. Door het doen van deze check wordt nu reeds 81% van de landelijke factuurfraude voorkomen. Ook andere zaken worden in de check snel herkend.

Lees meer
18 SEP
Braafste jongetje of zwakste schakel?

Ja! Ook u kunt dit zijn. Voorkom het risico betrokken te raken in witwas geldstromen of criminele activiteiten. Voordat u het weet is ergens in uw handelsketen, zonder dat u dit kunt weten, hier sprake van. In Nederland wordt 20 miljard per jaar wit gewassen. In Duitsland zelfs 100 Miljard per jaar. In wetgeving (zie ons bewijs artikel) is vastgelegd, dat als u (onbewust) onderdeel uit maakt van een witwas keten u wel degelijk OOK hiervoor aansprakelijk gesteld kunt worden. Jumbo topman van EERD weet hier nu door schade en schande alles van.

Lees meer

KLIKKLAAR

Internationaal:  Europa en alle werelddelen €18,75 - €22,50 per check

Zaken doen met nieuwe Europese partners of uit andere werelddelen, begint met een check op het bedrijf, de eigenaar, en op de financiële betrouwbaarheid van deze partner. Ons kwalitatief Informatie- en Kredietrapport geeft u inzicht. Klikklaar onderzoekt dit voor u met haar vele gerenommeerde internationale partners op topniveau en informeert u bij wijzigingen in het rapport voor slechts €0,01 per dag. lees meer

vertrouw niet alleen op mooie websites en brochures! Toch maar INTERNATIONAAL checken?
Copyrights © 2022 All Rights Reserved By Klikklaar