• Auteur: Andre Jansen | Datum 14 april 2023
U verhuurt graag een appartement, woning, box, vakantieverblijf, of gewoon een kamer, maar weet niet hoe u de nieuwe huurder vooraf zelf moet checken op kwaliteit, criminaliteit of eerlijkheid. Een lastige vraag om eenvoudig en snel grondige informatie boven tafel te krijgen
Neemt u de gok? Of probeert u toch meer te weten te komen over de nieuwe huurder, voordat u de keuze maakt, wie uw eigendom (ook tijdelijk) mag gaan bewonen?Als privé verhuurder (de box III verhuurder vaak) heeft u zelf geen toegang tot privé data van personen Een OG makelaar of Verhuurmakelaar inschakelen is zo een grote stap, en vaak een tijdrovend en kosten intensief gedoe.
Of heeft u een bedrijfsruimte of woning in uw BV waar uw bedrijf in werkzaam is? Dan heeft u ook GEEN toegang tot deze privé data van de aspirant huurder om te checken. Dit is nu eenvoudig op te lossen: De ZZP-er is als privé persoon te checken, en het ZZP bedrijf is via de Bedrijven check flink tegen het licht te houden. Dit geldt ook voor de eigenaar van een BV of andere rechtsvorm. U kunt met veel meer zekerheid dan voorheen ZELF vooraf een check uitvoeren als verhuurder.  

Verhuurt u als een Professional, in een hiervoor ingerichte entiteit, dan kunt u rechtstreeks de checks afnemen, en heeft u binnen enkele seconden uw rapporten ter beschikking.
De huurderscheck laat u zelf “met een paar klikken” veel meer weten dan menig makelaar u kan en  vaak wil vertellen. Een grondige check op het betaalgedrag en betaalverleden opent uw ogen vaak wagenwijd. Dat it kan wist u zeker niet, maar is wel heel fijn om als basis van uw verhuur keuze te gebruiken. Er zijn zelfs drie versies om de aspirant huurder te checken, en laat een keuze maken uit maar liefst 34 items waarover iets gevonden kan worden, aangevuld met een echt WWFT onderzoek op de persoon, met o.a. anti-witwassen, sanctielijst onderzoek en nog 12 checks uit te breiden. Ook de bankrekening kan op 5 items gecontroleerd worden, en binnenkort het ID/Paspoort document op geldigheid, echtheid, en real-person check, zodat u er bij elkaar met circa 50 checks echt zeker van kunt zijn, dat de persoon echt diegene is, die hij/zij zegt te zijn, en ook een goed betaalmoraal heeft.

Ondermijnende criminaliteit houden we zo buiten de deur, omdat een onzuiver verleden echt boven tafel komt.

Voor de (Box3) verhuurders is er een extra GRATIS service om al deze rapport data goed te lezen en vooral te interpreteren. Er wordt kort na de rapport aanvraag per telefoon kort een advies vanuit de inhoud van de rapportage afgegeven. U beslist zelf natuurlijk aan welke aspirant huurder u de sleutel gaat overhandigen.

De Huurderscheck.com is onderdeel van Klikklaar, en staat voor kwaliteitsdata, eenvoud en snelheid van levering. De verhuuradviseurs.com is de verzamelplaats van de advies uitbrengende adviseurs van Klikklaar. Zo heeft alles een eigen identiteit, en levert gezamenlijk een perfect SaaS product, op afroep, en op het moment dat u het nodig heeft.

Copyrights © 2023 All Rights Reserved By Klikklaar