Behoud jouw bankrekening

Door strikte toepassing van de Wft (Wet op het financieel toezicht) en WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) en UBO-register regelgeving, mag een bank je zakelijke rekening blokkeren en zelfs opzeggen. In sommige gevallen kan ook je privé bankrekening gevaar lopen. Als bestuurder van een bedrijf, stichting of vereniging loop je dit risico ook.

Roep tijdig professionele ondersteuning in voordat het te laat is en de schade enorm en onherstelbaar is. Immers, wat is een bedrijf zonder bankrekening?

Gratis Rapport Aanvragen Contact

in contact met juristen

Start met een WWFT-check

Bescherm jezelf en je bedrijf tegen mogelijke risico's en overtredingen door een WWFT-check uit te laten voeren bij KlikKlaar! Wacht niet langer en vraag vandaag nog een WWFT-check aan. Zet de eerste stap naar een zorgeloze toekomst voor jou en je bedrijf!

WWFT-check uitvoeren

Voorkom blokkering door de bank

In de algemene bankvoorwaarden is opgenomen dat de bank de relatie met jou mag opzeggen als er een situatie ontstaat waarbij de bank een onaanvaardbaar risico loopt door de bankrekening te faciliteren. Hoe dit door de bank wordt bepaald en gewogen, bepaalt de bank in eerste instantie zelf.

Door een dure rechtsgang kan dit dan aangevochten worden. Dit kun je beter vooraf voorkomen door tijdig professionele juridische ondersteuning of advies in te roepen.

In ons GRATIS whitepaper lichten wij uitgebreid de do's en don'ts over dit onderwerp toe.

Klikklaar brengt je graag in contact met gespecialiseerde juristen.

Gratis juridisch voorstel

 

Ervaringen en recensies

Deel jouw ervaring of maak een recensie over KlikKlaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht  -ter controle door de instanties-  op onze beveiligde server op. De Data-officer controleert of je werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. Jij bepaald zelf of jouw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.

Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
KlikKlaar

Onze andere diensten

Klikklaar geeft het hele MKB en particulieren eenvoudig toegang tot diepgaande informatie over jouw (toekomstige) zakenrelatie of opdrachtgever. Kwalitatieve en zeer actuele informatie wordt verzameld in de Klikklaar Check, die onder andere WWFT-, UBO-, IBAN/naamcheck en kredietrapporten omvat. Jouw keuze voor de continue check geeft je altijd scherp zicht op jouw zakenrelatie. Het resultaat: een hoge risicobeperking en betaalzekerheid van je facturen, ook bij internationale bedrijven. In een paar klikken weet je zeker met wie je zaken doet.

Wij bieden advies over cashflowverbetering door het toepassen van moderne methoden, zoals binnen 24 uur jouw geld op de rekening, of financiering van een heel verkooptraject, waarbij je vooraf jouw winst al uitbetaald krijgt. Dit soort oplossingen stellen wij graag aan je voor: lees meer. In een paar klikken weet je zeker meer.

Daarnaast bieden we advies over hoe in complexe financierings- en rechtsvormstructuren de beslisser of eigenaar wordt aangewezen. Hierbij komt veel meer kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerteaanvraag ontwarren wij dit graag voor je.

WWFT-check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de zesde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer

UBO Check: op persoon

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar