Debiteurenrisico

Als ondernemer bent u gewend risico’s te nemen, en deze in te schatten. Uw risico op niet betalende debiteuren wordt in deze Covid tijd steeds ondoorzichtiger en moeilijker te bepalen. Zakendoen is hierdoor niet meer een kwestie van vertrouwen, ook al kent u de klant al jaren.

Beperken van dit risico kan door een debiteuren krediet risico verzekering af te sluiten. De verzekering kan op verschillende wijzen afgesloten worden, bijv. per debiteur, per land, naar omzet of naar (project) transactie. Hierbij wordt gekeken naar uw bedrijfsvoering en uw leveringsvoorwaarden, welke, zo nodig, up te date gemaakt worden. U krijgt waarschijnlijk toegang tot tools van de kredietverzekeraar, en krijgt ondersteuning bij incasso aanpak en knowhow van juristen bij procedures. Het non-payment bij Faillissement risico van klanten wordt hierdoor afgekocht, als onderdeel van de premiestelling. Uw huisbank zal voor een deel van uw zakelijk krediet een rentekorting kunnen geven, omdat het zekerheidsrisico op dat kredietdeel beperkt wordt. Uw onderneming dient wel maatregelen te nemen in risico beheersing en risico management. Ook kunnen debiteuren uitgesloten worden van de dekking. Voor internationaal zakendoen geeft de grote marktkennis van de kredietverzekeraars (vaak regionale) informatie voordelen.

Omdat het hier over verzekeren gaat mogen wij u geen offerte voorstel presenteren. Overleg hiervoor met uw assurantie tussenpersoon, of rechtstreekse verzekeraar.
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar
Debiteurenrisico verzekering bij Klikklaar

Ervaringen en recensies

De oude school methode. In vele variaties en risico profielen.
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics

Klikklaar

Onze diensten

Klikklaar geeft het hele MKB en Particulier eenvoudig toegang tot diepgaande informatie over uw (toekomstige) zaken relatie of opdrachtgever. Kwalitatief en zeer actuele informatie wordt verzameld in de Klikklaar Check, (WWFT-, UBO-, IBAN/Naamcheck en kredietrapporten samen). Uw keuze voor de continu check geeft u 24/7/365 scherp zicht op uw zakenrelatie. Resultaat: een hoge risicobeperking en betaal zekerheid van uw facturen. Ook bij internationale bedrijven. In een paar klikken weet u het zeker.

Advies over Cash-flow verbetering door toepassen van moderne methoden zoals binnen 24 uur uw geld op de rekening, of financiering van een hele verkoop traject, met vooraf uw winst al uitbetaald krijgen, Dit soort oplossingen stellen wij graag aan u voor: lees meer. In een paar klikken weet u zeker meer.

Advies over hoe in complexe financiering en rechtsvorm structuren de beslisser of eigenaar aangewezen wordt. Hierbij komt veel meer kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerte aanvraag ontwarren wij dit graag voor u.
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

WWFT check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de derde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

UBO Check

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Copyrights © 2023 All Rights Reserved By Klikklaar