Verscherpt cliëntenonderzoek

Verscherpt cliëntenonderzoek laten uitvoeren

 • Screen uw cliënt
 • Diepgaand onderzocht op foutief gedrag
 • Kies voor de KlikKlaar Checks
 • WWFT- Check op Bedrijf
 • Levert zeer bruikbare bedrijfsinformatie
Door een verscherpt cliëntenonderzoek weet u precies met wie u zaken doet. Laat een onderzoek doen voordat u een zakelijke overeenkomst aangaat met uw nieuwe klant. Lees alles over het verscherpt cliëntenonderzoek hieronder.

Wat houdt een verscherpt cliëntenonderzoek in?

Een verscherpt cliëntenonderzoek is een term die verwijst naar een aangescherpte manier van het uitvoeren van onderzoek naar klanten. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat er meer gegevens worden verzameld over klanten, of dat er geavanceerdere analysemethoden worden toegepast. Hierdoor kan een bedrijf beter inzicht krijgen in de wensen en behoeften van zijn klanten, en hierop inspelen door bijvoorbeeld het aanbod van producten of diensten aan te passen. 

Als bedrijf is het van groot belang om inzicht te hebben in de wensen en behoeften van uw klanten. Door middel van verscherpt cliëntenonderzoek kunt u hier meer inzicht in krijgen. Dit houdt in dat er meer gegevens worden verzameld over uw klanten en dat er geavanceerdere analysemethoden worden toegepast.

Hierdoor kunt u beter inspelen op de wensen van uw klanten en uw aanbod van producten of diensten hierop aanpassen. Dit zorgt voor een betere klanttevredenheid en kan uw bedrijfsresultaten verbeteren. Investeer daarom in verscherpt cliëntenonderzoek voor een betere kijk op uw klanten. Laat het professioneel uitvoeren door KlikKlaar.


3 voordelen van een verscherpt cliëntenonderzoek

 1. Betere klanttevredenheid: Door een verscherpt cliëntenonderzoek te doen, krijgt een bedrijf meer inzicht in de wensen en behoeften van zijn klanten. Hierdoor kan het bedrijf beter inspelen op deze wensen en zo de klanttevredenheid verhogen. 
 1. Betere aanpassing van het aanbod: Door meer inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van klanten, kan een bedrijf zijn aanbod van producten en diensten beter afstemmen op deze wensen. Hierdoor kan het bedrijf zich beter onderscheiden van de concurrentie en meer omzet genereren
 1. Verbetering van bedrijfsresultaten: Door een betere klanttevredenheid en een beter afgestemd aanbod, kan een bedrijf zijn bedrijfsresultaten verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot meer omzet en een grotere klantenkring.
Verscherpt cliëntenonderzoek uitvoeren

Kies voor een verscherpt cliëntenonderzoek bij KlikKlaar

Bij KlikKlaar bieden wij de mogelijkheid aan onze klanten om een verscherpt cliëntenonderzoek te doen. Dit geeft u als bedrijf een uniek inzicht in de wensen en behoeften van uw klanten, waardoor u uw aanbod beter kunt afstemmen op deze wensen. Hierdoor kunt u zich beter onderscheiden van de concurrentie en uw bedrijfsresultaten verbeteren. 

Om gebruik te maken van onze diensten hoeft u alleen maar een aantal stappen te doorlopen: 
 1. Aanmelden bij KlikKlaar: Om rapporten en data op te vragen van leveranciers heeft u een account nodig bij KlikKlaar. Meldt u zich aan zodat u gelijk aan de slag kunt.
 
 1. Klik het bedrijf aan: Zoek in de KlikKlaar database op KVK nummer of op naam van bedrijf. KlikKlaar gaat aan de slag en verzamelt alle benodigde informatie voor u. Hiermee krijgt u ook de beslissingsbevoegde persoon van het bedrijf.
 
 1. Klaar, uw rapport is binnen: Nadat de informatie uitgezocht is, geeft u aan welke informatie u wilt gebruiken. U betaalt voor de informatie die u wilt en ontvangt deze in uw eigen KlikKlaar omgeving.

Kies voor een verscherpt cliëntenonderzoek bij KlikKlaar en ontdek hoe u uw bedrijfsresultaten kunt verbeteren door een beter inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van uw klanten. Aarzel niet langer en meldt u nu aan voor onze diensten.
Ervaringen en recensies
Deel uw ervaring of maak een recensie over Klikklaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht  -ter controle door de instanties-  op onze beveiligde server op. De Data-officer controleert of u werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. U bepaald zelf of uw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

WWFT check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de zesde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

UBO Check: op persoon

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar