Klikklaar

Hoe werkt ons platform?

1

Aanmelden bij klikklaar

Op het platform kun je diverse rapporten opvragen. De rapportage van de gevonden data is heel specifiek en persoons gebonden. De privacywetgeving stelt hier hoge eisen aan. Van de rapportage ontvang je een factuur op naam hiervoor vragen wij beperkte gegevens van je. Kort en simpel.

In onze algemene voorwaarden, privacy overeenkomst, verwerkersovereenkomst en cookie omschrijving staat precies omschreven hoe veilig wij met jouw gegevens omgaan en wat wij eraan doen om dit ook zo te houden.

Lees meer

2

Klik het bedrijf aan

Kies welke controle je wilt uitvoeren, en welk rapport hier bij past. Vul de naam of het KvK nummer in. Wij zoeken de gegevens van de organisatie of persoon (bijv. ZZP-er) er bij en Klaar! De rest doen wij. 
Een onderzoek naar bedrijven buiten Nederland is eenvoudig: Je vult het land en naam, of (fiscaal/kvk) herkenningsnummer in, wij presenteren een korte lijst waar je het juiste bedrijf aan klikt.

Een huurder checken, op 73 items, met of zonder ID controle kan door een paar data in te geven. Weet je razend snel of de huur betaald kan worden.

Een PEP, Sanctie of UBO onderzoek naar bedrijf of persoon is hiermee snel -op WWFT wet niveau-gedaan. 

Lees meer

3

Klaar, uw rapport is binnen

Na de check opdracht ontvang je binnen enkele minuten de rapportage, inclusief de gekozen rapport opties overzichtelijk in het portaal.

Een rapport blijft 7 jaar beschikbaar. Je krijgt toegang op het -alleen voor jouw toegankelijke- deel van onze beveiligde website.

Je kunt 24/7 inloggen met dubbelcheck. Safe, snel en simpel dus.

Lees meer

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar