Klikklaar

Hoe werkt ons platform?

1

Aanmelden bij klikklaar

Op het platform Klikklaar kunt u een uitgebreid klantonderzoek doen en kredietrapporten opvragen. De rapportage van de gevonden data is heel specifiek en persoonsgebonden. De privacywetgeving stelt hier wel eisen aan. Hierdoor stellen wij eerst vast voor wie wij zaken doen en hoe wij met jou kunnen communiceren. Kort en simpel.

Klikklaar heeft enkele gegevens nodig om het klantonderzoek en kredietrapport naar u te kunnen versturen. Door uw KvK-nummer, voor- en achternaam, zakelijk e-mailadres en telefoonnummer op te geven, hebben wij voldoende informatie over u en is het mogelijk om de rapporten op te vragen via Klikklaar.
In onze algemene voorwaarden, privacy overeenkomst, verwerkersovereenkomst en cookie omschrijving staat precies omschreven hoe veilig wij met uw gegevens omgaan en wat wij eraan doen om dit ook zo te houden. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met deze gegevens om, want wij begrijpen als geen ander dat als er op u een uitvraag wordt gedaan, dat het beslist niet de bedoeling is dat deze vertrouwelijke informatie bij de bakker op de hoek op de toonbank komt te liggen.
Lees meer

2

Klik het bedrijf aan
Wij presenteren het juiste bedrijf door aan te wijzen met wie u zaken doet en vinden hierdoor ook wie de feitelijk eigenaar (de UBO) is. Wij helpen u door op het scherm de bij u bekende gegevens eenvoudig op te vragen. Via de KvK zoeken wij de gegevens van de organisatie en kunt u deze aanklikken. Bij meer naam keuzes kunt u de juiste organisatie op basis van de bij u bekende gegevens aanwijzen. Klaar! De rest doen wij. Als er een holding boven het bedrijf is of als er een hele kerstboom van rechtsvormen gevonden is, krijgt u deze ook in beeld als extra informatie. Hiermee ligt de route van het door ons (wettelijk) gecheckte bedrijf vast. Hieruit komt de uiteindelijke eigenaar (de UBO of pseudo-UBO) naar voren en kan het vervolg onderzoek naar de UBO automatisch uitgevoerd worden. Voor onderzoek naar bedrijven buiten Nederland vult u een kort vragen formulier in, waarna wij het onderzoek binnen 24 uur uitvoeren. het rapport wordt ook in uw map geladen.
Lees meer

3

Klaar, uw rapport is binnen
Na de check opdracht ontvangt u binnen enkele minuten de rapportage, inclusief de gekozen opties.

Direct voor de check geeft u aan of u vaker zaken wil gaan doen met deze partij. Klikklaar kan dan dagelijks voor €0,01 per dag een jaar lang per rapport controleren of er wijzigingen in het bedrijf of eigenaar voorkomen. Wel zo safe natuurlijk. Ook kunt u direct de kredietwaardigheid van dit bedrijf checken. Via de IBAN/Naamcheck kunt u zien of de betaling wel safe is. Hierna krijgt u een betaalvoorstel met een iDEAL betaallink. Het gaat u verbazen hoe voordelig dit bij elkaar is. Na de betaling is ontvangen, krijgt u binnen enkele minuten de gegevens op uw scherm. Uw complete rapport blijft ook op ons portaal in te zien en te downloaden. Deze specifieke rapporten zijn alleen voor u samengesteld. Er wordt voor uw veiligheid een dubbelcheck op uw inlog uitgevoerd, voordat u toegang krijgt op het -alleen voor u toegankelijke- deel van onze beveiligde website. Safe, snel en simpel dus. De rapportage blijft minimaal 7 jaar voor u toegankelijk en wordt overzichtelijk weergegeven.
Lees meer
Copyrights © 2022 All Rights Reserved By Klikklaar