Bedrijfsinformatie en kredietrapport opvragen

Vier mogelijkheden vanaf €5,95
In een informatie- en kredietrapport wordt uitgebreid de uitkomst van een kredietcheck van het bedrijf weergegeven. Hierin vindt u een waardering of inschatting van de betrouwbaarheid van de nieuwe klant. Beter vooraf zekerheid verkrijgen, dan achteraf veel moeite en inspanning om de factuur betaald te krijgen. Klik hier voor de 3 NL rapportvormen voor welk rapport het best bij uw doel past. Klik hier voor het Internationale kredietrapport en checks 

Hoe werkt het:
Uw kredietrapport keuze klikt u aan nadat u zich heeft aangemeld en het betreffende bedrijf heeft gekozen.
U heeft de keuze uit 3 (drie) verschillende kredietrapporten. Klikklaar helpt u hierbij. Ook klikt u hier de dagenlijkse controlecheck op wijzigingen in het kredietrapport aan. Dit geeft directe Sales of Aktie info over het onderzochte bedrijf!

NL, Europa, en Internationaal
Klikklaar biedt de mogelijkheid om per klant, ook internationaal, een gericht kredietrapport op te vragen. Vanaf slechts € 5,95 ontvangt u Nationaal direct een actueel kredietrapport op uw scherm. U kunt dit (later) ook ophalen of openen op ons beveiligde platform.

Rapport blijft jaar lang actueel
Maak ook gebruik van rapport-monitoring: Voor €0,01 per dag, weet u 24/7/365 of er wijzigingen voordoen in het betaalgedrag of kredietwaardigheid van uw klant. Klikklaar stuurt u hier een bericht van, en kunt u tijdig maatregelen treffen, of SALES bedrijven, immers hogere betaalwaardering levert hogere kredietruimte, en sales kansen. Met de monitoring heeft u het hele jaar zekerheid, en bent u "the first to know...".

Ondersteuning bij Internationale aanvraag
Wereldwijde, dus Europese en uit alle landen ter wereld verstrekt Klikklaar u -voor €18,75- €22,50- uitgebreide Internationale krediet en informatie rapporten en PEP/UBO checks. Ook met dagelijkse Monitoring op wijzigingen, of naar keuze, met maandelijkse kompleet vernieuwde zeer actuele data. Klikklaar helpt u hierbij! Reportprijzen zijn per land/continent overzichtelijk weergegeven: zie hiervoor onze  internationale checks en prijslijst.

Klikklaar check op 5 fronten
Een combinatie van de Klikklaar WWFT, UBO en IBAN/Naamcheck en het krediet en informatie rapport geeft u: Inzicht in uw (nieuwe) klant of zakenpartner, dus met wie u zaken doet en of u uw facturen betaald kan krijgen. U geeft uw klant het hele jaar scherpe financiele aandacht door ook te monitoren. Dit opent nieuwe verkoopkansen, en levert betere debiteuren.

Kredietrapporten van Klikklaar

Kredietrapporten vanaf slechts €5,95

Klikklaar geeft de mogelijkheid om per klant, ook internationaal, een kredietrapport op te stellen. Voor slechts € 5,95 ontvangt u al direct een kredietrapport welke u kunt ophalen of openen op ons beveiligde platform.
Klikklaar beveelt aan om voor € 0,01 per dag te kiezen voor monitoring van dit rapport. Een jaar lang checkt Klikklaar maandelijks of er wijzigingen zijn in uw rapport. Door een melding weet u direct of er wijzigingen zijn in het betaalgedrag of kredietwaardigheid van uw klant/relatie. Directe actie kan hierdoor schade voorkomen. 

Ook internationale kredietrapporten en monitoring worden samengesteld, zie hiervoor onze internationale prijslijst.

Een combinatie van de Klikklaar WWFT, UBO en IBAN/Naamcheck samen met het krediet en informatie rapport over uw (nieuwe) klant of relatie geeft u een perfect inzicht met wie u zaken doet en of u uw facturen betaald gaat krijgen.
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

Wat zijn informatie- en krediet rapporten?

Wanneer u een kredietcheck voor een kredietrapport doet, bekijkt u meer dan alleen de kredietwaardigheid van een bedrijf. De verschillende gegevens die u kunt terugvinden in kredietrapporten zijn:

• De kredietscore
• De kredietlimiet
• De betalingsgedrag van de klant
• De directiegegevens / achterliggende bestuurders
• De jaarrekeningen / jaarverslagen
• Verhaal mogelijkheden op bezit

Klikklaar vindt dit deel van de Klikklaar Check van grote waarde in het totaal onderzoek naar de kwaliteit van een onderneming. Er is keuze uit 4 soorten rapporten. Van een Stoplicht rapport tot een Internationale -wereldwijde- uitvraag op bedrijven.
Klik hier voor meer informatie over de NEDERLANDSE rapporten.  
Klik hier voor de inhoud van de Internationale rapporten 
Deze verschillende soorten rapporten kunnen ook hier aangevraagd worden:
Klik hier voor een losse kredietrapport aanvraag. 

In de WWFT, UBO en IBAN/Naam onderzoeken staat dus andere informatie over een bedrijf dan in deze rapporten.

De kredietwaardigheid checken kan u nuttige informatie geven over uw zakenpartner. Hoe snel betaalt deze klant gemiddeld en is deze nieuwe klant wel een financieel betrouwbare partij? Een kredietcheck doet u dus om inzicht te krijgen in uw (potentiële) zakenrelatie. Zo weet u zeker met wie u zaken doet en bent u nog beter in staat om verstandige beslissingen te nemen over betaaltermijnen, zekerheiden, en de start van leveringen.

Aanmelden Kredietrapporten

Ervaringen en recensies

Omzet kansen door een monitor op kredietrapportage, zo heb ik er niet over na gedacht. Een betere kredietscore van mijn klant levert meer kredietruimte om te verkopen. Deze kennis is sales waardig.
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
Klikklaar
Onze andere diensten
Klikklaar geeft het hele MKB en Particulier eenvoudig toegang tot diepgaande informatie over uw (toekomstige) zakenrelatie of opdrachtgever. Kwalitatief en zeer actuele informatie wordt verzameld in de Klikklaar Check, (deze omvat WWFT-, UBO-, IBAN/Naamcheck en kredietrapporten). Uw keuze voor de continu check geeft u altijd scherp zicht op uw zakenrelatie. Het resultaat: een hoge risicobeperking en betaalzekerheid van uw facturen. Ook bij internationale bedrijven. In een paar klikken weet u zeker met wie u zaken doet.

Advies over Cash-flow verbetering door toepassen van moderne methoden, zoals binnen 24 uur uw geld op de rekening, of financiering van een totaal verkoop traject, met vooraf uw winst al uitbetaald krijgen. Dit soort oplossingen stellen wij graag aan u voor: lees meer. In een paar klikken weet u zeker meer.

Advies over hoe in complexe financiering en rechtsvorm structuren de beslisser of eigenaar aangewezen wordt. Hierbij komt veel meer kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerte aanvraag ontwarren wij dit graag voor u.
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

WWFT check

De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme is een Nederlandse wet ter uitvoering van de zesde Europese witwasrichtlijn
Lees meer
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar
UBO Check
Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd dienen te staan.
Lees meer

Copyrights © 2023 All Rights Reserved By Klikklaar