Huurders screenen

Huurders screenen

 • Snel, safe, goed, en heel betaalbaar
 • Een uitgebreide control
 • Kies voor de KlikKlaar Huurder  Check
 • Huurders screenen
 • Voorkom oplichting

Als verhuurder wil je zekerheid hebben dat je de juiste huurder kiest voor je huis of appartement. Een zorgvuldige screening van de huurder is daarom belangrijk om financiële risico's te voorkomen en problemen in de toekomst te vermijden. KlikKlaar biedt de oplossing voor een snelle en nauwkeurige huurdercheck, zodat je altijd verzekerd bent van een betrouwbare huurder.

Huurders screenen en checken via KlikKlaar

Met KlikKlaar's huurders screening check kun je jouw privé huurders verleden en betaalgedrag inzichtelijk maken, evenals inzicht in de betalingscapaciteit van bedrijven waarmee je zaken doet. Hierdoor kun je een drugslabs en andere criminele activiteiten voorkomen en een verhuurverbod of medeveroordeling vermijden. Onze foto-app maakt het eenvoudig om de aanvangstatus van een ruimte vast te leggen. Onze checks zijn op wettelijk niveau en je kunt altijd aantonen dat jouw klantenonderzoek (KYC) goed heeft uitgevoerd. Binnenkort zullen we ook een eenvoudige manier introduceren om een controlefoto van een ruimte vast te leggen. Laat KlikKlaar jouw huurders screenen voor een betere huurder.


5 voordelen van huurders checken

 1. Inzicht in huurders verleden
  Door een screening kun je meer informatie verkrijgen over jouw huurders verleden, zoals hun betaalgedrag en eventuele criminele veroordelingen.
 1. Vermindering van risico's
  Door de informatie die je verkrijgt via een screening, kun je risico's verminderen zoals het huren aan iemand met een crimineel verleden, of iemand die niet in staat is om de huur te betalen.
 1. Voorkomen van verhuurverboden
  Door huurders te screenen, kun je voorkomen dat je geconfronteerd wordt met een verhuurverbod als gevolg van criminele activiteiten of andere overtredingen door een huurder.

 2. Ken je klant (KYC)
  Door huurders te screenen, kun je aantonen dat jouw klantenonderzoek (KYC) het goed heeft uitgevoerd, wat van belang kan zijn bij eventuele juridische geschillen.

 3. Bevordering van een veilige huisvesting
   Door huurders te screenen, kun je ervoor zorgen dat je alleen huurders selecteert die zich houden aan de regels en een veilige huisvesting bieden.
Huurder check

Huurder check door KlikKlaar

KlikKlaar is dé expert in huurderchecks en beschermt jouw vermogen als verhuurder. Onze snelle en nauwkeurige huurdercheck procedure is uniek in de markt. Met onze huurdercheck weet je zeker dat je de juiste huurder kiest en vermijd je financiële risico's. Meld je nu gratis aan en ervaar zelf de gemakken en zekerheid van onze huurdercheck bij KlikKlaar. Binnen een minuut krijg jij in een beveiligde omgeving alle huurdersinformatie in de huurdersmap gepresenteerd. Voor de particuliere verhuurders (Box 3 verhuur) wordt vooraf professioneel en GRATIS advies gegeven over de uitgebreide verkregen informatie Doorloop de volgende stappen om huurders te screenen: 

 1. Registreer gratis;
 2. Zoek de huurder met voornaam, achternaam, geboortedatum en huidig adres
 3. Kies uw rapportage behoefte, en ontvang deze binnen een minuut
 4. Bepaal nu met meer zekerheid de juiste huurder. 

 

Huurders screenen en checken bij KlikKlaar is de meest snelste en efficiënte manier om bij elkaar 61 verschillende checks op de aspirant-huurder uit te voeren.

Ervaringen en recensies

Deel uw ervaring of maak een recensie over Klikklaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht  -ter controle door de instanties-  op onze beveiligde server op. De Data-officer controleert of u werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. U bepaald zelf of uw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.

Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

WWFT check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de zesde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer

Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

UBO Check: op persoon

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Copyrights © 2023 All Rights Reserved By Klikklaar