Klikklaar

Uit de Klikklaar client monitoring komt een probleem signaal, wat nu? Of als u geen client monitoring heeft genomen, schieten uw interne risicobeperkende maatregelen toch tekort. Een paar actuele redenen kunnen zijn: Corona-kosten of andere externe omstandigheden, zoals cyber-crime, of oplichting, of gewoon pech door een groot faillissement in hun klanten kring, brengt uw client in zwaar weer. Ook kan een grote aanbetaling op een toekomstige levering dan in gevaar komen. Correct maar zeer direct handelen is hier een must om schade te beperken, of uw vordering alsnog geheel betaald te krijgen. Het Klikklaar netwerk werkt graag samen -zeer ervaren- Incasso specialisten. Zij zijn ook voor particulieren inzetbaar bij aanbetaling problemen! Is een (minnelijke) incasso niet de snelste of beste weg naar succes, dan is het effectief en snel inzetten van het (landelijke) deurwaarder en het gerechtelijke incasso traject een bekend en effectief toepasbaar middel.

Mogen wij snel een voorstel ronde plannen? Klik hier voor een snelle reactie, of een kennismakingsgesprek.

Incasso traject via Klikklaar

Ervaringen en recensies

Als het dan toch moet, doe het dan goed, en met beleid. Vaak zelfs met klant behoud.
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics

Klikklaar

Onze diensten

Klikklaar geeft het hele MKB en Particulier eenvoudig toegang tot diepgaande informatie over uw (toekomstige) zaken relatie of opdrachtgever. Kwalitatief en zeer actuele informatie wordt verzameld in de Klikklaar Check, (WWFT-, UBO-, IBAN/Naamcheck en kredietrapporten samen). Uw keuze voor de continu check geeft u 24/7/365 scherp zicht op uw zakenrelatie. Resultaat: een hoge risicobeperking en betaal zekerheid van uw facturen. Ook bij internationale bedrijven. In een paar klikken weet u het zeker.

Advies over Cash-flow verbetering door toepassen van moderne methoden zoals binnen 24 uur uw geld op de rekening, of financiering van een hele verkoop traject, met vooraf uw winst al uitbetaald krijgen, Dit soort oplossingen stellen wij graag aan u voor: lees meer. In een paar klikken weet u zeker meer.

Advies over hoe in complexe financiering en rechtsvorm structuren de beslisser of eigenaar aangewezen wordt. Hierbij komt veel meer kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerte aanvraag ontwarren wij dit graag voor u.

WWFT check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de derde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer

UBO Check

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer
Copyrights © 2022 All Rights Reserved By Klikklaar