Kredietwaardigheidscheck uitvoeren

Een kredietwaardigheidscheck uitvoeren

  • Makkelijk en snel kredietrapporten aanvragen
  • Zeer bruikbare bedrijfsinformatie
  • Kies voor de KlikKlaar Checks
  • Vier mogelijkheden vanaf €5,95
  • Vooraf zekerheid verkrijgen
Een nieuwe klant binnengehaald, super! Alleen bent u nog niet helemaal zeker over het betaalgedrag en de betaalzekerheid van uw nieuwe klant? Voer dan bij KlikKlaar een kredietwaardigheidscheck uit. Lees snel verder over een kredietwaardigheidscheck.


Wat is een kredietwaardigheidscheck?


Een kredietwaardigheidscheck is een analyse van de financiële situatie van een persoon of bedrijf om te bepalen of zij in staat zijn om een lening of krediet aan te gaan. De check omvat onder andere een analyse van inkomsten, uitgaven, schulden en vermogen. Door middel van de kredietwaardigheidscheck krijgen kredietverstrekkers inzicht in het betalingsgedrag van een persoon of bedrijf en kunnen zij bepalen of zij het krediet kunnen verstrekken. De kredietwaardigheidscheck is een belangrijk onderdeel van het aanvraagproces van een krediet en helpt kredietverstrekkers om risico's te beperken.


Waarom een kredietwaardigheidscheck?

Er zijn verschillende redenen waarom een kredietwaardigheidscheck belangrijk is: 

  • Beoordeling van de terugbetalingscapaciteit: De kredietwaardigheidscheck geeft inzicht in de financiële situatie van een persoon of bedrijf, waaronder inkomsten, uitgaven, schulden en vermogen. Hiermee kan de kredietverstrekker bepalen of de persoon of het bedrijf in staat is om het krediet terug te betalen.
  • Beperking van risico's: Door middel van een kredietwaardigheidscheck kan de kredietverstrekker beter inschatten of het krediet een risico vormt. Als de kredietwaardigheid onvoldoende is, kan de kredietverstrekker besluiten om het krediet niet te verstrekken. 
  • Transparantie: Een kredietwaardigheidscheck zorgt voor transparantie in het aanvraagproces, zodat de kredietverstrekker weet waar hij aan toe is en de kredietnemer weet waarom de aanvraag is afgekeurd.
  • Compliance: Kredietverstrekkers zijn verplicht om een kredietwaardigheidscheck uit te voeren voordat zij een krediet verstrekken. Dit is onderdeel van de wet- en regelgeving rond kredietverstrekking en helpt om fraude te voorkomen.
Kredietwaardigheidscheck

Kies voor een kredietwaardigheidscheck bij KlikKlaar!

KlikKlaar biedt u de beste oplossing voor een kredietwaardigheidscheck. Onze ervaren professionals voeren een grondige analyse uit. Dit wordt in een krediet-en informatierapport verwerkt, waar uitgebreid de uitkomst van een kredietcheck van de persoon of bedrijf weergegeven wordt. Hier vindt u de waardering of inschatting van de betrouwbaarheid van uw nieuwe klant 

Onze kredietwaardigheidscheck helpt u niet alleen bij het nemen van een besluit of de persoon geschikt is voor een krediet, maar geeft u ook inzicht in de financiële situatie van de persoon en helpt u eventuele problemen op tijd te signaleren. 

Bovendien biedt KlikKlaar u de zekerheid dat uw aanvraag voldoet aan de wet- en regelgeving rond kredietverstrekking. Zo voorkomen wij fraude en garanderen wij transparantie in het aanvraagproces. 

Maak gebruik van onze expertise en voer vandaag nog een kredietwaardigheidscheck uit voor de persoon in kwestie bij KlikKlaar. Bel ons nu voor meer informatie of maak direct gebruik van de KlikKlaar checks. Wij helpen u graag bij het nemen van de juiste beslissing.
Ervaringen en recensies
Deel uw ervaring of maak een recensie over KlikKlaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht  -ter controle door de instanties-  op onze beveiligde server op. De Data-officer controleert of u werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. U bepaald zelf of uw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

WWFT check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de zesde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

UBO Check: op persoon

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Copyrights © 2023 All Rights Reserved By Klikklaar