wwft per keer

WWFT per keer met KlikKlaar: Eén klik, dubbele zekerheid

 • Snel, safe, goed, en heel betaalbaar
 • Een volledige check
 • Kies voor de KlikKlaar WWFT-check
 • Voor het hele MKB en de particulier
 • Voorkom oplichting
In de zakelijke wereld kan niets zo ongemakkelijk voelen als twijfelen over de betrouwbaarheid van een nieuwe klant of leverancier. Misschien vraag je jezelf wel eens af: Is dit bedrijf wel te vertrouwen? Komen ze hun verplichtingen na? Betaalt men mijn facturen op tijd? Met KlikKlaar behoren deze vragen tot het verleden. Lees snel verder over WWFT per keer.


Verzeker jezelf van betrouwbaar zaken doen met KlikKlaar

Met KlikKlaar krijg je in een handomdraai inzicht in de betrouwbaarheid van jouw (potentiële) zakenpartners. Binnen enkele klikken weet jij of je met een integer en solide bedrijf te maken hebt. Dat veilige gevoel, daar gaat het om, en met KlikKlaar heb je dat altijd bij de hand. We begrijpen dat niet elk bedrijf de behoefte heeft aan constante screenings. Soms heb je gewoon een snelle, betrouwbare check nodig voor die ene belangrijke deal. Daarom biedt KlikKlaar de 'WWFT per keer' aan. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt, terwijl je nog steeds verzekerd bent van een grondige en betrouwbare screening. wwft eenmalig

Hoe werkt een "WWFT per keer" check met KlikKlaar?

 1. Aanvraag indienen: Begin met het invoeren van de relevante gegevens van de cliënt of het bedrijf dat je wilt controleren via het KlikKlaar-platform.
 2. Klantidentificatie: Zodra de aanvraag is ingediend, stelt KlikKlaar de identiteit van de cliënt vast. Dit kan zowel voor particulieren als bedrijven zijn.
 3. Verificatie van de identiteit: De vastgestelde identiteit wordt vervolgens geverifieerd met betrouwbare en onafhankelijke bronnen.
 4. Onderzoek naar de UBO: Voor zakelijke klanten wordt de uiteindelijke belanghebbende (UBO) geïdentificeerd om te bepalen wie de werkelijke eigenaar is of zeggenschap heeft.
 5. Rapportage: Na de bovengenoemde stappen ontvang je een gedetailleerd rapport van KlikKlaar. Dit rapport bevat de resultaten van de check, inclusief eventuele risico's of aandachtspunten.
 6. Opslag en toegang: Hoewel het een eenmalige check is, bewaart KlikKlaar de resultaten voor jou in hun online database. Zo kun je indien nodig altijd terugverwijzen naar het rapport.

Het "WWFT per keer" model van KlikKlaar is ideaal voor bedrijven of individuen die niet voortdurend WWFT-controles nodig hebben, maar wel de zekerheid willen hebben van een grondige controle wanneer het nodig is. Met deze aanpak kun je vertrouwen op de grondigheid van een WWFT-check zonder je te binden aan voortdurende monitoring.


Ontdek wat je NIET weet over jouw debiteur

Je intuïtie is een krachtig instrument in het zakenleven. Meestal leidt het je in de juiste richting wanneer je een nieuwe zakenpartner of debiteur overweegt. Intuïtie kan niet altijd alle (financiële) geheimen ontrafelen die schuilgaan achter een zakelijke relatie. Er zijn zaken die onder de oppervlakte blijven, zaken die je niet weet van je nieuwe debiteur. Wij hebben de 5 meest belangrijke zaken voor je op een rijtje gezet in een handige PDF. Voorkom verrassingen en maak een geïnformeerde keuze. Op de homepagina van onze website kun je met jouw e-mailadres de PDF downloaden. Heb je nog meer vragen of wil je direct een check uitvoeren? Klik hier.

Wees voorbereid, wees proactief en zorg ervoor dat je altijd een stap voor blijft in het zakenleven.
Ervaringen en recensies
Deel uw ervaring of maak een recensie over Klikklaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht  -ter controle door de instanties-  op onze beveiligde server op. De Data-officer controleert of u werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. U bepaald zelf of uw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

WWFT check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de zesde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

UBO Check: op persoon

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Copyrights © 2023 All Rights Reserved By Klikklaar