Klikklaar

Kan uw rekening wel betaald worden? Is het bedrijf en bestuurder integer of toch een boefje? Alle bedrijven ter Wereld zijn te checken! 

Zeer betrouwbare databronnen worden real-time slim gecombineerd en geven een overzichtelijk beeld van het onderzocht bedrijf. Safe en simpel door iedereen uit te voeren op ieder bedrijf.

Na de Klikklaarcheck weet u:

  • Met wie u zaken doet (eigenaar/bestuurder)
  • Met wat voor bedrijf u zaken doet (bonafide/integer/sancties)
  • Waar ook ter wereld gevestigd,
  • Hoe kredietwaardig het bedrijf is, in getallen en score
  • Welke structuur en Branche-benchmark score het bedrijf heeft,
  • Hoe zeker uw betaling op de juiste rekening komt, -voorkomt oplichting.

De Klikklaarcheck voegt alles samen, en als optie checken wij de informatie dagelijks voor u.

Op WWFT-wet niveau wordt gerapporteerd wat de WWFT-check, de UBO-check, en IBAN-naam check aan data levert. De Krediet en Informatie rapportage is in 4 (vier) rapportvormen te verkrijgen, zelfs zijn worldwide alle bedrijven te controleren button Klik hier voor Internationale bedrijven check. Nu weet u pas echt zeker met wie u zaken doet.

Doe hier de Klikklaarcheck

 

Uw rekening binnen 24 uur uitbetaald krijgen? Uw grote verkooporder vanaf de inkoop tot en met de verkoop volledig gefinancierd zonder kosten? Of slimme toepassingen van debiteurenbeheer met veel voordelen door uw hele organisatie heen? Of een risico beperkend project BV binnen enkele dagen installeren? Moderne technieken kunnen u hiermee helpen!
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

Ervaringen en recensies

Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics

Klikklaar

Onze andere diensten

Klikklaar geeft het hele MKB en Particulier eenvoudig toegang tot diepgaande informatie over uw (toekomstige) zakenrelatie of opdrachtgever. Kwalitatief en zeer actuele informatie wordt verzameld in de Klikklaar Check, (Deze check omvat WWFT-, UBO-, IBAN/Naamcheck en kredietrapporten). Uw keuze voor de continu check geeft u altijd scherp zicht op uw zakenrelatie. Het resultaat: een hoge risicobeperking en betaalzekerheid van uw facturen. Wij doen dit tevens bij internationale bedrijven. In een paar klikken weet u zeker dat u veilig zaken kunt doen!

Advies over Cash-flow verbetering door toepassen van moderne methoden, zoals binnen 24 uur uw geld op de rekening of financiering van een hele verkoop traject, met vooraf uw winst al uitbetaald krijgen. Dit soort oplossingen stellen wij graag aan u voor: lees meer. In een paar klikken weet u zeker meer.

Advies over hoe in complexe financiering en rechtsvorm structuren de beslisser of eigenaar aangewezen wordt. Hierbij komt veel meer kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerte aanvraag ontwarren wij dit graag voor u.
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

WWFT check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de derde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

UBO check

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Copyrights © 2023 All Rights Reserved By Klikklaar