Juridische risico oplossingen

Juridische risicobeheersing: Oprichten van een Project BV, opstellen van de juiste voorwaarden, creëren van contractzekerheid. Lees meer over onze juridische risicobeheer oplossingen.
Gratis Rapport Aanvragen Contact

Schudden de hand

Start met een gratis rapport

Ervaar hoe eenvoudig het is om bedrijfsinformatie op te vragen. Je ontvangt het eerste basisrapport gratis. Vul de onderstaande gegevens in, bevestig het bedrijf en wij regelen de rest!

Gratis rapport

Beperk jouw risico

Het inperken van risico door te werken in een speciaal hiervoor opgerichte project-BV biedt veel voordelen. In een project-BV werk je samen met derden om het project te realiseren. Dit is doelgericht, overzichtelijk, financieel beheersbaar en risicobeperkend. Ook de eindafrekening van een project is transparant. Na het project hef je de BV eenvoudig op of gebruik je deze voor een nieuw project. Een BV oprichten met een startkapitaal van €1,00 kan al voor nog geen €450,00. De (aangepaste) algemene voorwaarden, projectovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten en andere belangrijke stukken kun je juridisch laten opstellen of laten controleren. Wees zeker van je zakendoen en leg dit vooraf goed vast. Laat je door professionals ondersteunen. Meer informatie? Wij doen graag een BV-oprichting voor je of stellen een juridische oplossing voor.

Ervaringen en recensies

Deel jouw ervaring of maak een recensie over KlikKlaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht  -ter controle door de instanties-  op onze beveiligde server op. De Data-officer controleert of je werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. Jij bepaald zelf of jouw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.

Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
KlikKlaar

Onze andere diensten

Klikklaar geeft het hele MKB en Particulier eenvoudig toegang tot diepgaande informatie over jouw (toekomstige) zakenrelatie of opdrachtgever. Kwalitatief en zeer actuele informatie wordt verzameld in de Klikklaar Check, (deze check omvat WWFT-, UBO-, IBAN/Naamcheck en kredietrapporten). Jouw keuze voor de continu check geeft je altijd scherp zicht op jouw zakenrelatie. Het resultaat: een hoge risicobeperking en betaalzekerheid van uw facturen. Ook bij internationale bedrijven. In een paar klikken weet zeker met wie u zaken doet.

Advies over Cash-flow verbetering door toepassen van moderne methoden, zoals binnen 24 uur jouw geld op de rekening, of financiering van een hele verkoop traject, met vooraf jouw winst al uitbetaald krijgen. Dit soort oplossingen stellen wij graag aan je voor: lees meer. In een paar klikken weet je zeker meer.

Advies over hoe in complexe financiering en rechtsvorm structuren de beslisser of eigenaar aangewezen wordt. Hierbij komt veel meer kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerte aanvraag ontwarren wij dit graag voor je.

WWFT-check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de zesde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer

UBO Check: op persoon

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Veelgestelde vragen over juridische risico oplossingen

Wat zijn de voordelen van het oprichten van een project-BV voor risicobeheersing?

Het oprichten van een project-BV biedt verschillende voordelen voor risicobeheersing. Het zorgt voor doelgerichte, overzichtelijke en financieel beheersbare samenwerking met derden. Bovendien maakt het de eindafrekening van een project transparant. Na voltooiing van het project kun je de BV eenvoudig opheffen of voor een nieuw project gebruiken. Het werkt risicobeperkend doordat het project duidelijk is afgebakend binnen de BV.

Hoeveel kost het om een project-BV op te richten en welke documenten zijn nodig?

Het oprichten van een project-BV met een startkapitaal van €1,00 kan al voor minder dan €450,00. Voor een goede juridische basis zijn de (aangepaste) algemene voorwaarden, projectovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten en andere belangrijke documenten nodig. Deze documenten kun je juridisch laten opstellen of laten controleren om zeker te zijn van je zakendoen. Het is verstandig om je door professionals te laten ondersteunen bij het opstellen en vastleggen van deze documenten.

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar