UBO aanvragen

Een UBO aanvragen bij KlikKlaar

  • Zekerheid over de achtergrond van jouw zakenpartner(s)
  • Dagelijkse UBO monitoring 
  • Kies voor de KlikKlaar Checks
  • Simpel, accuraat en compleet
  • UBO Check op persoon

Een UBO check is van groot belang als u zeker wilt zijn over de achtergrond van uw zakenpartner. Wie is de uiteindelijke eigenaar, wie is de UBO? Op deze pagina leest u over een UBO aanvragen en meer.

 

Wat is een UBO?

Een UBO staat voor Ultimate Beneficial Owner, ofwel de ultieme begunstigde eigenaar. Dit is de persoon die uiteindelijk de controle heeft over een bedrijf of organisatie, ongeacht of zij hier op papier als eigenaar voor staan. Het aanvragen van een UBO is van groot belang voor transparantie en voorkoming van witwassen en financieel misbruik. 

Sinds 1 januari 2020 is het verplicht voor bedrijven in de Europese Unie om hun UBO(s) te registreren in een centraal register. Dit is bedoeld om witwassen en financieel misbruik tegen te gaan en transparantie te bevorderen. Dit betekent dat bedrijven verplicht zijn om informatie te verstrekken over wie de ultieme begunstigde eigenaar is van het bedrijf, zoals naam, adres en geboortedatum.

 

Een UBO Check

 Een UBO-check is een manier om de informatie in het UBO-register te controleren en te verifiëren. Dit kan worden gedaan door kredietverstrekkers, banken, notarissen en andere partijen die betrokken zijn bij financieel transacties. De UBO-check maakt het mogelijk om te bepalen of de informatie in het register klopt en of de ultieme begunstigde eigenaar een eerlijk en betrouwbaar persoon is.

Bij KlikKlaar kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van UBO-checks, WWFT-check en meer. Onze professionals zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw aanvraag en garanderen de naleving van de wet- en regelgeving. 

 

5 redenen voor een UBO aanvragen bij KlikKlaar

 

Naleving van wet- en regelgeving: 

Door een UBO check uit te voeren bij KlikKlaar, bent u verzekerd van de naleving van de wet- en regelgeving rondom UBO-registratie.

Transparantie en voorkoming van witwassen: Door een UBO check uit te voeren, krijgt u inzicht in wie de ultieme begunstigde eigenaar van een bedrijf is. Hierdoor kunt u witwassen en financieel misbruik voorkomen.

Betrouwbare informatie: Een UBO check bij KlikKlaar garandeert dat de informatie in het UBO-register betrouwbaar is.

Snelle en efficiënte afhandeling: Onze professionals bij KlikKlaar zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw aanvraag.

Jarenlange ervaring en expertise: Bij KlikKlaar kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van UBO aanvragen en UBO-checks.

 

Kies voor een UBO Check bij KlikKlaar!

Maak gebruik van onze expertise en voer vandaag nog een UBO check uit bij KlikKlaar. Wij garanderen naleving van wet- en regelgeving, transparantie en voorkoming van witwassen, betrouwbare informatie, snelle en efficiënte afhandeling en jarenlange ervaring en expertise.

 

Bovendien, na een UBO check bij ons, worden de resultaten vastgelegd in een document, een WWFT en UBO-verklaring, die u als bewijs kan gebruiken voor uw eigen administratie of voor potentiële zakenrelaties. Wij bieden u een dagelijkse UBO-monitoring waardoor u continu zekerheid heeft dat u zakendoet met een integer persoon en een betrouwbaar bedrijf. Door onze UBO-check voorkomt u ook rechtsvervolging als in de keten toch malafide praktijken plaats vinden, uw slot op de achterdeur. Bel ons vandaag nog voor meer informatie of maak direct gebruik van onze UBO Check. Wij helpen u graag bij het verkrijgen van de zekerheid die u nodig heeft.

UBO aanvragen bij KlikKlaar

5 redenen voor een UBO aanvragen bij KlikKlaar

  1. Naleving van wet- en regelgeving: Door een UBO check uit te voeren bij KlikKlaar, ben je verzekerd van de naleving van de wet- en regelgeving rondom UBO-registratie.

  1. Transparantie en voorkoming van witwassen: Door een UBO check uit te voeren, krijg je inzicht in wie de ultieme begunstigde eigenaar van een bedrijf is. Hierdoor kun je witwassen en financieel misbruik voorkomen.

  1. Betrouwbare informatie: Een UBO check bij KlikKlaar garandeert dat de informatie in het UBO-register betrouwbaar is.

  1. Snelle en efficiënte afhandeling: Onze professionals bij KlikKlaar zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van jouw aanvraag.

  1. Jarenlange ervaring en expertise: Bij KlikKlaar kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van UBO aanvragen en UBO-checks.

 

Kies voor een UBO Check bij KlikKlaar! 

Maak gebruik van onze expertise en voer vandaag nog een UBO check uit bij KlikKlaar. Wij garanderen naleving van wet- en regelgeving, transparantie en voorkoming van witwassen, betrouwbare informatie, snelle en efficiënte afhandeling en jarenlange ervaring en expertise. 

Na een UBO check bij ons, worden de resultaten vastgelegd in een document, een WWFT en UBO-verklaring, die je als bewijs kan gebruiken voor jouw eigen administratie of voor potentiële zakenrelaties. Wij bieden je een dagelijkse UBO-monitoring waardoor je continu zekerheid hebt dat je zakendoet met een integer persoon en een betrouwbaar bedrijf. Door onze UBO-ook rechtsvervolging als in de keten toch malafide praktijken plaats vinden, uw slot op de achterdeur.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie over een ubo aanvragen. Wij helpen je graag bij het verkrijgen van de zekerheid die je nodig hebt.

Ervaringen en recensies

Deel uw ervaring of maak een recensie over Klikklaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht  -ter controle door de instanties-  op onze beveiligde server op. De Data-officer controleert of u werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. U bepaald zelf of uw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.

Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

WWFT check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de zesde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer

Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

UBO Check: op persoon

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Copyrights © 2023 All Rights Reserved By Klikklaar