De dagelijkse leiding is in handen van Dré Jansen, een ervaren deskundige met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsbegeleiding door managementondersteuning en administratieve organisatie in het MKB. De laatste jaren hebben de ontwikkelingen binnen de WWFT (bestrijding witwassen en terrorisme) zijn warme belangstelling gekregen. Business risks binnen het MKB zijn voor hem de triggers waaruit Klikklaar als tool voor signalering, data-analyse en adviesdienstverlening is ontstaan. Zijn motto is ‘maak gebruik van de kracht van de WWFT-data en ontsluit dit voor het MKB’. Zijn focus is al jarenlang gericht op efficiency en effectiviteit. En in deze visie is automatisering van processen voor management een must.

Als Compliance Officer en Accountant van Flynth, de grootste landelijke advies- en accountantsorganisatie voor het MKB, heeft Bertus Woudstra jarenlang deze organisatie scherp gehouden en vormde hij het vaktechnisch gezicht. In diverse gremia van de beroepsorganisatie voor accountants (de NBA) was hij medeverantwoordelijk voor de totstandkoming van wet- en regelgeving waaronder de WWFT. Tevens was hij lid van de Raad voor de
Jaarverslaggeving waarbij zijn input kennis van het MKB betrof. Bertus is expert op het gebied van compliance, financial accounting en financial management. Hij deelt deze kennis graag binnen Klikklaar, als consultant en als docent bij hogescholen.

ICT is op het lijf geschreven van Nico Jansen. Een oudgediende van Tata Steel met doorgewinterde managementervaring in grote automatiseringsprojecten. Hem maak je niets meer wijs op het gebied van ICT-controles en beheersing. Informatiesystemen in combinatie met bestuurlijke informatieverzorging waaronder administratieve organisatie en interne controle zijn voor hem de aandachtsvelden om voor complexe zaken en structuren een pasklare oplossing te bedenken.

Het Klikklaar team wordt verder ondersteund door gerenommeerde compliance en finance specialisten, en professionele marktpartijen om specifieke oplossingsgerichte adviezen te delen met en op ons platform. Klikklaar is lid van de volgende vak organisaties: VVCM, (Vereniging voor Credit Management) VCO (Vereniging van Compliance professionals).

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar