Klikklaar INTERNATIONAAL


Actuele bedrijfsinformatie verkrijgen

Uitgebreid informatie en kredietrapport,
met 365dagen Monitoring op rapportdata,
of iedere maand een nieuw compleet rapport. 
en Bedrijf en PEP check

Kies het Land waar het bedrijf gevestigd is, vul naam en registratienummer van het bedrijf in, en vraag het rapport aan. 
 HIER uw internationaal rapport aanvragen 

Rond de 8000 bronnen worden wereldwijd geraadpleegd, om tot deze actuele en betrouwbare bedrijfsinformatie te komen. Een wereld omvattend netwerk levert real-time de recentste data, en levert updates zodra er wijzigingen plaatsvinden in deze cijfer. In een enkel land ligt dit wat lastig. Dan wordt direct een onderzoek ingesteld, om u de juiste gegevens aan te leveren, Duurt iets langer (tot ca 6 dagen), maar dan is het wel juist, actueel en betrouwbaar.

Internationale score

Snel inzicht en een vergelijkbare weging en vergelijking met andere bedrijven wordt bereikt door een internationale score te berekenen. Hierdoor is via dit scoresysteem ieder bedrijf over de hele wereld goed te vergelijken: A voor zeer laag risico, D voor hoog risico. Dan kunt u zelf uw maatregelen nemen door in uw overeenkomst noodzakelijke krediet bescherming in te bouwen. Ook als wij het niet goed weten, geven wij dit aan.

De Internationale score wordt uit een brede beoordeling samen gesteld zoals betalings- reputatie, jaren van bestaan en rechtsvorm, rechtbankinformatie, financiële date, branche data, bedrijfsstructuur en directie, en vele andere informatie. Dit levert voor u een uiterst betrouwbare waarde op. En is per bedrijf te raadplegen.

De continue stroom aan update informatie wordt gefilterd, en direct aan u doorgegeven zodra de score wijzigt, of andere risico factoren wijzigen, positief en negatief. Dit wordt voor ALLE landen ter wereld aangeboden.

De rapportageprijs kan per land verschillen, check hiervoor onze Internationale prijslijst.

Door gebruik te maken van meerdere data leveranciers bereiken wij 99,8% dekken van de global business, vrijwel alle bedrijven ter wereld dus. Prettig zaken doen, met een hogere zekerheid van succes om ook betaald te worden.

Wat kunt u van Klikklaar verwachten?

Compliance (bedrijfs) check: de Internationale rapportages zijn zeer uitgebreid, waarbij een extra compliance check op het bedrijf/eigenaar gedaan wordt. Hiermee wordt direct o.a. de sanctielijsten en PEP checks (politieke antecedenten) uitgevoerd. Deze extra check is steeds vaker een noodzaak dan een luxe. Hierom voert Klikklaar deze check altijd uit bij internationale informatie aanvragen. De WWFT wetgeving vraagt om deze internationale check uit te voeren.

Monitoring internationaal van grote waarde: Ontvang meldingen en updates van de wijzigingen van gegevens in eerder opgevraagde bedrijfsrapporten. Door de dagelijks uitgevoerde checks ontvangt u van Klikklaar per e-mail bericht dat gegevens gewijzigd zijn. In de online klantmap is in een rapport te lezen wat de wijziging(en) zijn. Of ontvang iedere maand een volledig ge-update rapport,
Hiermee houdt u uw klanten, leveranciers, prospects en concurrenten altijd goed in de gaten, wat beslist in uw voordeel is.

Kort samengevat zijn dit de grote wijzigingen waar u zeker een bericht van ontvangt:
  • Kredietscore, kredietlimiet, schuldeisers
  • Jaarverslagen gedeponeerd, directiewijziging
  • Financiële veranderingen
  • Wijzigingen in: bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, concernstructuur
  • Faillissement, of ontbinding van het bedrijf
Zaken doen buiten Nederland

Ervaringen en recensies

Deel uw ervaring of maak een recensie over Klikklaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht -ter controle door de instanties- op onze beveiligde server op. De Data-officier controleert of u werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. U bepaald zelf of uw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden..
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics

Klikklaar

Onze andere diensten

Klikklaar geeft het hele MKB en Particulier eenvoudig toegang tot diepgaande informatie over uw (toekomstige) zaken relatie of opdrachtgever. Kwalitatief en zeer actuele informatie wordt verzameld in de Klikklaar Check, (WWFT-, UBO-, IBAN/Naamcheck en kredietrapporten samen). Uw keuze voor de continu check geeft u 24/7/365 scherp zicht op uw zakenrelatie. Resultaat: een hoge risicobeperking en betaal zekerheid van uw facturen. Ook bij internationale bedrijven. In een paar klikken weet u het zeker.

Advies over Cash-flow verbetering door toepassen van moderne methoden zoals binnen 24 uur uw geld op de rekening, of financiering van een hele verkoop traject, met vooraf uw winst al uitbetaald krijgen, Dit soort oplossingen stellen wij graag aan u voor: lees meer  In een paar klikken weet u zeker meer.

Advies over hoe in complexe financiering en rechtsvorm structuren de beslisser of eigenaar aangewezen wordt. Hierbij komt veel meer kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerte aanvraag ontwarren wij dit graag voor u.

WWFT check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de derde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer

UBO Check

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer
Copyrights © 2022 All Rights Reserved By Klikklaar