Zaken doen buiten Nederland, Check ALLE bedrijven ter wereld.

Ken jij van ieder land de zakelijke gebruiken van financiële bedrijfscijfers, en vooral van de bedrijven - de betrouwbaarheid van de achterliggende bronnen - waar ook ter wereld? Uniek: wij wel. De gegevens worden via onze gespecialiseerde zakelijke partners verzameld en gewogen naar een internationale score. Afname van een uitgebreid informatie- en kredietrapport over een bedrijf is per stuk, zonder verplichte pakketafname of abonnement. Met PEP/sanctiecheck en monitoringkeuze.
Bekijk voorbeeld Contact

Twee mannen zakendoen buiten Nederland

Start met een internationale check

Start met een internationale check om direct inzicht te krijgen in de betrouwbaarheid en financiële gezondheid van bedrijven wereldwijd.

Internationale check uitvoeren

KlikKlaar internationaal

Actuele bedrijfsinformatie verkrijgen

  • Uitgebreid informatie en kredietrapport,
  • met 365dagen Monitoring op rapportdata,
  • of iedere maand een nieuw compleet rapport.
  • Ieder Bedrijf met PEP/Sanctie check

Kies het land waar het bedrijf gevestigd is, vul de naam of het registratienummer van het bedrijf in en vraag het rapport zelf aan. 


Rond de 8000 bronnen worden wereldwijd geraadpleegd om tot deze actuele en betrouwbare bedrijfsinformatie te komen. Een wereldomvattend netwerk levert real-time de recentste data en updates zodra er wijzigingen plaatsvinden in deze cijfers. In een enkel land ligt dit wat lastiger. Dan wordt direct een onderzoek ingesteld om jou de juiste gegevens aan te leveren. Dit duurt iets langer (tot ongeveer 6 dagen), maar dan is het wel juist, actueel en betrouwbaar. 99,9% van de aanvragen wordt direct geleverd.

INTERNATIONALE SCORE

Snel inzicht en een vergelijkbare weging en vergelijking met andere bedrijven worden bereikt door een internationale score te berekenen. Hierdoor is via dit scoresysteem ieder bedrijf over de hele wereld goed te vergelijken: A voor zeer laag risico, D voor hoog risico. Dan kun jij zelf je maatregelen nemen door in je overeenkomst noodzakelijke kredietbescherming in te bouwen. Ook als wij het niet goed weten, geven wij dit aan.

De internationale score wordt uit een brede beoordeling samengesteld zoals betalingsreputatie, jaren van bestaan en rechtsvorm, rechtbankinformatie, financiële data, branchedata, bedrijfsstructuur en directie, en vele andere informatie. Dit levert voor jou een uiterst betrouwbare waarde op en is per bedrijf te raadplegen.

De continue stroom aan update-informatie wordt gefilterd en direct aan jou doorgegeven zodra de score wijzigt of andere risicofactoren wijzigen, zowel positief als negatief. Dit wordt voor alle landen ter wereld aangeboden.

De rapportageprijs kan per land iets verschillen; check hiervoor onze internationale prijslijst. Door gebruik te maken van meerdere dataleveranciers bereiken wij 100% dekking van de wereldwijde business, alle bedrijven ter wereld dus. Prettig zaken doen, met een hogere zekerheid van succes om ook betaald te worden.

Ervaringen en recensies

Deel jouw ervaring of maak een recensie over KlikKlaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht  -ter controle door de instanties-  op onze beveiligde server op. De Data-officer controleert of je werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. Jij bepaald zelf of jouw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.

Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics

Wat kun jij van KlikKlaar verwachten?

Compliance (bedrijfs)check: de internationale rapportages zijn zeer uitgebreid, waarbij een extra compliancecheck op het bedrijf/eigenaar gedaan wordt. Hiermee worden direct onder andere de sanctielijsten en PEP-checks (politieke antecedenten) uitgevoerd. Deze extra check is steeds vaker een noodzaak dan een luxe. Daarom voert Klikklaar deze check altijd uit bij internationale informatieaanvragen. De WWFT-wetgeving vraagt om deze internationale check uit te voeren.

Monitoring internationaal van grote waarde: ontvang meldingen en updates van de wijzigingen van gegevens in eerder opgevraagde bedrijfsrapporten. Door de dagelijks uitgevoerde checks ontvang jij van Klikklaar per e-mail bericht dat gegevens gewijzigd zijn. In de online klantmap is in een rapport te lezen wat de wijziging(en) zijn. Of ontvang iedere maand een volledig geüpdatet rapport. Hiermee houd jij je klanten, leveranciers, prospects en concurrenten altijd goed in de gaten, wat beslist in jouw voordeel is. 

Kort samengevat zijn dit de grote wijzigingen waar jij zeker een bericht van ontvangt:

  • Kredietscore, kredietlimiet, schuldeisers
  • Jaarverslagen gedeponeerd, directiewijziging
  • Financiële veranderingen
  • Wijzigingen in: bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, concernstructuur
  • Faillissement, of ontbinding van het bedrijf
KlikKlaar

Onze andere diensten

Klikklaar geeft het hele MKB en Particulier eenvoudig toegang tot diepgaande informatie over jouw (toekomstige) zakenrelatie of opdrachtgever. Kwalitatief en zeer actuele informatie wordt verzameld in de Klikklaar Check, (deze check omvat WWFT-, UBO-, IBAN/Naamcheck en kredietrapporten). Jouw keuze voor de continu check geeft je altijd scherp zicht op jouw zakenrelatie. Het resultaat: een hoge risicobeperking en betaalzekerheid van uw facturen. Ook bij internationale bedrijven. In een paar klikken weet zeker met wie u zaken doet.

Advies over Cash-flow verbetering door toepassen van moderne methoden, zoals binnen 24 uur jouw geld op de rekening, of financiering van een hele verkoop traject, met vooraf jouw winst al uitbetaald krijgen. Dit soort oplossingen stellen wij graag aan je voor: lees meer. In een paar klikken weet je zeker meer.

Advies over hoe in complexe financiering en rechtsvorm structuren de beslisser of eigenaar aangewezen wordt. Hierbij komt veel meer kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerte aanvraag ontwarren wij dit graag voor je.

WWFT-check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de zesde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer

UBO Check: op persoon

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Veelgestelde vragen over zakendoen buiten Nederland

Hoe kan ik een internationale check starten?

Start met een internationale check om direct inzicht te krijgen in de betrouwbaarheid en financiële gezondheid van bedrijven wereldwijd. Kies het land waar het bedrijf gevestigd is, vul de naam of het registratienummer van het bedrijf in en vraag het rapport zelf aan.

Welke gegevens worden meegenomen in de internationale score?

De internationale score wordt samengesteld op basis van een brede beoordeling, waaronder betalingsreputatie, jaren van bestaan, rechtsvorm, rechtbankinformatie, financiële data, branchedata, bedrijfsstructuur en directie. Dit levert een uiterst betrouwbare waarde op en is per bedrijf te raadplegen.

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar