Richting aan de oplossingen


Dat er een echt probleem heerst in Nederland staat volop in krantenartikelen en nieuwsberichten. Het fruitbedrijf uit Heesch is een schrijnend voorbeeld van hoe hard de criminaliteit is als een bedrijf eenmaal (ongewild) in hun raderen terecht gekomen is. Ook de Jumbo story met Dhr van Eerd in de hoofdrol is een Witwas affaire. Ook Alberto Stegeman, Kees van der Spek en Thijs Zeeman laten in hun programma’s steeds weer zien hoe geraffineerd criminelen en oplichters zijn. De criminele ondemijning van de economie door o.a. vastgoed misbruik is groot aanwezig en niet te onderschatten.

In de Nederlandse economie wordt jaarlijks 16 tot 20 miljard euro wit gewassen. Om hier geen onderdeel van te worden, is alertheid essentieel. Steeds weer en op een gestructureerde manier. Laat u dus niet verrassen.

Klikklaar helpt u een heel eind op weg in deze jungle en geeft richting aan de verschillende oplossingen.

Onze missie

Onze organisatie staat klaar voor een integrale aanpak voor het MKB segment. Voor de ondernemer en ook organisaties zonder winststreven, verrichten wij diverse checks op uw zakenrelatie. Op het gebied van reputatie, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid. De uitkomsten van deze checks worden in rapportvorm gepresenteerd. Het kan gaan om zakenrelaties en transacties, beoogd of reeds bestaand. Speciale aandacht is er voor de OG verhuur branche, waar juist de kleinere OG eigenaren door Klikklaar ondersteund worden bij het beoordelen op een 73 tal items van aspirant huurders. De ID/check geeft nog meer zekerheid, dat Deep fake u niet op het verkeerde been zet bij een ID controle.

Klikklaar onderscheidt zich van andere partijen in de markt met verdergaande advisering. Niet alleen wordt beoordeeld en geadviseerd op gebied van de huurderscheckrapporten, maar ook op compliance van de anti witwas wetgeving (Wwft) in organisaties. Wij kunnen in het verlengde van compliance checks voor u riskmanagement organiseren of uitvoeren.  Of het risicobeleid met u bepalen, wat zijn acceptabele bedrijfsrisico’s en welke moeten beslist worden vermeden.

En verder onderscheidt Klikklaar zich door vertaling van risico analyses naar uw ondernemingsplan. Het plan met cijfermatige uitwerking van risico’s, voorgenomen zakenrelaties, beoogde transacties. Hierbij worden de impactanalyses verwerkt in prognoses en begrotingen voor de toekomst. Dit met betrekking tot de balansen, de resultatenrekeningen en kasstroomoverzichten. U verkrijgt inzicht in de toekomstige rentabiliteit, liquiditeit en solvabiliteit.

Hierdoor dragen wij bij aan het financieel- en operationeel management voor de ondernemer. Wij zijn de sparring-partner daar waar het gaat om inzicht in kansen en bedreigingen bij uw zakendoen. Ons team staat u met raad en daad terzijde.

Daar waar mogelijk maken wij smart gebruik van diensten van gelieerde partners. Hierdoor zijn  de kosten van onze dienstverlening gering. Onze tarieven zijn dan ook concurrerend, schappelijk en laag, voor het MKB niet onbelangrijk!
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

Veilig zakendoen

Ondernemingen krijgen steeds meer druk van banken, grote accountantskantoren, verzekeraars, andere financiële instellingen, de Belastingdienst (door het Bureau Financieel Toezicht) en FIU (Financiële Inlichtingen Unit) om de organisatie zo in te richten dat witwassen en andere verdachte transacties getraceerd of herkend worden.
Wij verwachten, dat in de toekomst er ook boetes opgelegd gaan worden aan het bedrijfsleven als men deze problematiek niet serieus in de organisatie oppakt. Wees voorbereid en voorkom nu al flinke schade door even de status en kredietwaardigheid van een bedrijf te onderzoeken met Klikklaar. Visie en missie Klikklaar

Ervaringen en recensies

Deel uw ervaring of maak een recensie over Klikklaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht -ter controle door de instanties- op onze beveiligde server op. De Data-officer controleert of u werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. U bepaald zelf of uw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden..
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
Klikklaar

Onze andere diensten

Advies over compliance vraagstukken binnen de onderneming onze Compliance specialist kan in een gesprek een scan maken van de problematiek, en hierop een plan van aanpak maken, of gerichte oplossingen aanreiken.

Advies over Cash-flow verbetering
 door toepassen van moderne methoden voor: snel uw geld, factuurbeheer, risicobeperking, handel zonder eigen geld en veel meer. Hier hebben wij verschillende oplossingen voor. In een paar klikken weet u zeker meer.

Advies complexe structuren: het aanwijzen van de UBO in complexe structuren, het ontwarren en in organigram zeten van deze structuren. Er komt veel meer bij kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerte aanvraag maakt u gebruik van onze know-how.
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

WWFT-check

De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme is een Nederlandse wet ter uitvoering van de derde Europese witwasrichtlijn
Lees meer
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

UBO Check

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar