Klikklaar | Supply Chain Factoring

In het kort: vanaf uw inkooporder tot en met de verkoop in één factoring deal, en steeds uw winst direct op uw rekening. Dit is heel goed toepasbaar op nationale én internationale (bulk) handel, of partij handel. Vanaf de start van de productie tot na de laatste betaling wordt het hele financiële proces -zonder kosten- voor u georganiseerd. Dus u maakt de deal, regelt de goederenstroom en kwaliteitscontrole en ontvangt -zonder eigen geld inbreng- direct uw volledige winstwaarde, zonder financieringskostenaftrek op uw rekening. Meer weten over Supply Chain Factoring? Vraag hier informatie aan.
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

De voordelen van Supply Chain Factoring

Supply Chain Factoring biedt bedrijven in de supply chain-industrie een aantal belangrijke voordelen. Laten we deze voordelen in meer detail bekijken.

1.       Versnelde betalingen: Een van de grootste voordelen van Supply Chain Factoring is dat bedrijven snel toegang krijgen tot hun verdiende geld. In plaats van te wachten tot de vervaldatum van de factuur, kunnen ze de betaling binnen enkele dagen na de verzending van de goederen of diensten ontvangen. Dit verbetert hun cashflow en geeft hen meer financiële flexibiliteit, wat hen in staat stelt om sneller te investeren in groei en ontwikkeling.
2.       Verminderd risico: Door de verkoop van hun facturen aan een factoringbedrijf, nemen bedrijven het risico van niet-betaling door de klant weg. Het factoringbedrijf neemt verantwoordelijkheid over de betaling en zorgt voor de verzameling ervan. Dit vermindert het risico voor bedrijven en geeft hen meer zekerheid over hun financiële toekomst.
3.       Vergroot werkkapitaal: Supply Chain Factoring vergroot het werkkapitaal van bedrijven, wat hen in staat stelt om grotere orders aan te nemen en hun bedrijfsactiviteiten uit te breiden. Dit is vooral belangrijk voor kleinere bedrijven die snel willen groeien en die moeite hebben met het op peil houden van hun cashflow.
4.       Minder administratieve last: Door Supply Chain Factoring hoeven bedrijven zich niet meer bezig te houden met de verzameling van betalingen. Het factoringbedrijf neemt dit werk voor hen uit handen, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: het uitvoeren van hun bedrijfsactiviteiten.
5.       Toegang tot financiering: Supply Chain Factoring biedt bedrijven die moeite hebben met het verkrijgen van traditionele financiering, toegang tot financiële middelen. Dit is vooral belangrijk voor start-ups en kleine bedrijven die niet in aanmerking komen voor traditionele leningen of investeringen. Supply Chain Factoring

Ervaringen en recensies

Voor grotere orders zo efficient en beslist zeer waardevol!
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
Klikklaar

Onze diensten

.Klikklaar geeft het hele MKB en Particulier eenvoudig toegang tot diepgaande informatie over uw (toekomstige) zaken relatie of opdrachtgever. Kwalitatief en zeer actuele informatie wordt verzameld in de Klikklaar Check, (WWFT-, UBO-, IBAN/Naamcheck en kredietrapporten samen). Uw keuze voor de continu check geeft u 24/7/365 scherp zicht op uw zakenrelatie. Resultaat: een hoge risicobeperking en betaal zekerheid van uw facturen. Ook bij internationale bedrijven. In een paar klikken weet u het zeker.

Advies over Cash-flow verbetering door toepassen van moderne methoden zoals binnen 24 uur uw geld op de rekening, of financiering van een hele verkoop traject, met vooraf uw winst al uitbetaald krijgen, Dit soort oplossingen stellen wij graag aan u voor: lees meer. In een paar klikken weet u zeker meer.

Advies over hoe in complexe financiering en rechtsvorm structuren de beslisser of eigenaar aangewezen wordt. Hierbij komt veel meer kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerte aanvraag ontwarren wij dit graag voor u.
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar
WWFT check
Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de derde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar
UBO Check
Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar