WWFT-check van KlikKlaar

Diepgaand onderzoek op foutief gedrag, en waarom de 12 groene vinkjes.                                              

In de WWFT-check wordt een bedrijf diepgaand onderzocht op foutief gedrag. Hieronder valt onder andere een crimineel,- of witwas verleden, sancties, foute reputatie of surseances en of er banden met een terroristische organisatie zijn. Dit onderzoek vind plaats in zeer actuele dagelijks databases van onze gerenommeerde partners. Bijvoorbeeld: een nieuwe gestelde sanctie op een Russische oligarch wordt dezelfde nacht om 00.00uur nog ge-update.
De WWFT-check is ook ons uitgangspunt om te onderzoeken wie de Ultimate Beneficial Owner (UBO) achter het bedrijf is. Met de informatie wordt een check uitgevoerd op de UBO’s van de organisatie, waarbij onderzocht wordt of er vermeldingen zijn van sancties, gediskwalificeerde bestuurders, financieel toezicht, rechtshandhaving, negatieve media en politiek prominente personen. Wij raadplegen online en razendsnel zeer diverse internationale bronnen voor dit onderzoek.

In onze portal worden de uitkomsten uit de leesbare rapporten van de onderzoeken overzichtelijk met 12 groene vinkjes weergegeven. Een rood kruis is een alert. In de toelichting wordt helder weergegeven wat u hiertegen kunt doen.

Door toepassing van de WWFT-check weet u vooraf met wie u zaken doet, en met de kredietcheck erbij of uw rekening betaald KAN worden.

WWFT-check van KlikKlaar

Screen uw cliënt

U handelt op een hoogstaand onderzoekniveau, zoals de poortwachters dit doen. De WWFT-wet stelt dit voor poortwachters zelfs verplicht, om hun cliënten te screenen met een WWFT-check. Doe er uw voordeel mee, door dezelfde check op uw (nieuwe) cliënt uit te voeren. 

De check levert -bewijsbare- zekerheid om zaken te doen met een betrouwbaar bedrijf op WWFT-wet niveau. U sluit hiermee ook witwas risico’s uit. Wees niet gewoon het braafste jongetje, maar zie de noodzaak van de KlikKlaar-check!

Wij realiseren ons, dat u te goeder trouw bent en handelt, maar doet uw zakenpartner ook alleen zaken met betrouwbare bedrijven? Praktijk wijst uit, dat dit weleens anders uitpakt dan u verwacht. Met alle risico’s, reputatieschade en ellende van dien. 

Vraag direct aan

Bereid u zelf voor met een WWFT-check

Een WWFT-check doen

De WWFT-wetgeving is een uitgebreid en complex uit te voeren wet. Voor het MKB is het goed te weten wat dit voor gevolgen heeft voor organisaties. De Grootbanken en de Minister van financiën en de Kon. Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) hebben recent de eerste stappen gezet om het MKB mede verantwoordelijk te maken voor de toepassing van de wet. Lees onze blogs hier over en de onderstaande uiteenzetting over wat de WWFT-wetgeving behelst. 

Wees voorbereid en neem nu al stappen in uw organisatie door steeds een onderzoeksdossier aan te leggen. Klikklaar zet de rapporten voor u 7 jaar lang in onze online database, zodat u er altijd gebruik van kunt maken. Voor €0,01 per dag houden wij u ook op de hoogte van wijzigingen in een rapport. wwft check aanvragen
Ervaringen en recensies
Deel uw ervaring of maak een recensie over Klikklaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht  -ter controle door de instanties-  op onze beveiligde server op. De Data-officer controleert of u werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. U bepaald zelf of uw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
KlikKlaar
Onze andere diensten
Klikklaar geeft het hele MKB en Particulier eenvoudig toegang tot diepgaande informatie over uw (toekomstige) zakenrelatie of opdrachtgever. Kwalitatief en zeer actuele informatie wordt verzameld in de Klikklaar Check, (deze check omvat WWFT-, UBO-, IBAN/Naamcheck en kredietrapporten). Uw keuze voor de continu check geeft u altijd scherp zicht op uw zakenrelatie. Het resultaat: een hoge risicobeperking en betaalzekerheid van uw facturen. Ook bij internationale bedrijven. In een paar klikken weet zeker met wie u zaken doet.

Advies over Cash-flow verbetering door toepassen van moderne methoden, zoals binnen 24 uur uw geld op de rekening, of financiering van een hele verkoop traject, met vooraf uw winst al uitbetaald krijgen. Dit soort oplossingen stellen wij graag aan u voor: lees meer. In een paar klikken weet u zeker meer.

Advies over hoe in complexe financiering en rechtsvorm structuren de beslisser of eigenaar aangewezen wordt. Hierbij komt veel meer kijken dan het vaststellen van meerderheid aandeelhouderschap. Via een offerte aanvraag ontwarren wij dit graag voor u.

WWFT-check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de zesde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer

UBO Check: op persoon

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer
Copyrights © 2022 All Rights Reserved By Klikklaar