Cashflow verbeteren

Het hoe en waarom

Zaken doen, mooie projecten opleveren en uurtje factuurtje gaan vaak vooraf, voordat u uw factuur betaald krijgt. In het MKB en vooral door ZZP-ers en freelancers wordt hier onnodig risico gelopen op te late betaling, wanbetaling of niet betaalde facturen. Een dubieuze debiteur veroorzaakt veel stress, kosten en tijd die u niet kunt factureren. Meer dan de helft van de faillissementen ontstaat door niet betalende klanten. De genomen financiële risico’s zijn veelal, zonder het zich te realiseren,  te groot voor een bedrijf. Hoeveel van uw jaarwinst staat open in één enkel debiteur saldo? Lees onze selectie van moderne en geld besparende oplossingen. Via Onderstaande buttons leest u hoe en waarom dit uw cashflow verbeterd.  Lees ook onze actuele blogs over de debiteuren problematiek.

Cashflow verbeteren

Klikklaar tools en een goede start 

In de programma's van Alberto Stegeman, Kees van de Spek en Thijs Zeeman vindt u vaak voorbeelden van criminele oplichting. Bedenk: wat is uw jaarwinst, en uw maandomzet ? Hoe pijnlijk is Oplichting voor u, buiten imago verlies? Zorg ervoor dat “mijn klant betaald niet” of “afboeken van dubieuze debiteuren” niet meer in uw onderneming voorkomt. Even Checken voorkomt veel ellende. Ook uw privé aanbetalingen op grote aankopen zijn check waardig. Een goede start dus.
Vooraf een kredietwaardigheidscheck doen op een klant door een kredietrapport op te vragen is zo eenvoudig, en voor slechts €1,00 per check weet u precies met wie u zaken doet, en of uw factuur wel betaald kan worden. Klikklaar heeft drie soorten checks: van stoplicht rapportage tot en met zeer uitgebreide rapportage met benoemen van mogelijke verhaalsmogelijkheden, en een jaar lang monitoring van wijzigingen van deze rapporten. Zo kunt u tijdig maatregelen nemen voordat het te laat kan zijn. Na een goede start zijn er tal van slimme tools om uw cashflow aanzienlijk te verbeteren. Onderstaande buttons informeren u over bijzondere oplossingen

Ga naar de tools:
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

Monitoring voor slechts €0,01 per dag

Tevens is het mogelijk om de financiële situatie van uw klant continu te checken door de Monitoring aan te zetten voor slechts €0,01 per dag. Dit houdt in dat uw zakenpartner het hele jaar door wordt gecheckt op veranderingen in betaalgedrag of grotere financiële wijzigingen, waarin wij u direct op de hoogte van stellen. Zelfs het wagenpark bezit kan in beeld gebracht worden. Zeker zijn  van uw geld is dus safe en simpel.

Ook een kredietcheck voor buitenlandse afnemers of bedrijven is mogelijk en zeer goedkoop, zie onze speciale Europese en internationale prijslijst voor de actuele voordelige tarieven, Ook met 1 (één) jaar Monitoring.

Ervaringen en recensies

Deel uw ervaring of maak een recensie over Klikklaar door klik hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht -ter controle door de instanties- op onze beveiligde server op. De Data-officier controleert of u werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. U bepaald zelf of uw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics

Klikklaar

Onze andere diensten

Complexe en Internationale structuren, advies UBO onderzoek.
Het vaststellen van de UBO (uiteindelijke voordeelgerechtigde/verkrijgende persoon) in dit soort structuren is afhankelijk van vele factoren, en veelal niet alleen op (versnipperd) aandelenbezit vast te stellen.
De vol geautomatiseerde Klikklaar tool is hier niet voor ontwikkeld, en is hier niet geschikt voor.

Advies aanvraag: In een aparte case-analyse kan Klikklaar u van dienst zijn. Dit geldt ook voor internationale structuren. Vraag hier uw offerte aan

Uitgebreide verbeter trajecten in CASH-FLOW voor handel en debiteurenbeheer

Direct geld voor uw factuur, of uw hele handelsketen financieren zonder eigen geld? (Supply chain Finance) ? Ook voor debiteuren beheer, benadering, en incasso zijn tal van moderne oplossingen. Lees hier verder.
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

WWFT check

De WWFT check is de controle van een bedrijf, conform de eisen die de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme stelt. Een bedrijf wordt op tal van factoren gecontroleerd. De WWFT is een Nederlandse wet ter uitvoering van de derde Europese witwasrichtlijn
Lees meer
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

UBO Check

De UBO-check is de controle van de persoon, achter het bedrijf, of bepalend leidinggevende van het bedrijf. Er wordt op tal van belangrijke zaken gecontroleerd, zoals integriteit en sancties. Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan. De KvK registreert (alleen) de gedane opgaven van bedrijven en Ubo's zelf.
Lees meer

Copyrights © 2023 All Rights Reserved By Klikklaar