Onderzoek met wie u zaken doet


Klikklaar onderzoekt met wie u zaken doet, of de bankrekening wel bij het bedrijf hoort en of het bedrijf voldoende kredietwaardig is. Zo krijgt u zekerheid of uw (vooruit) te betalen geld in goede handen is. Dit kan bij bedrijven binnen Europa en bij internationale bedrijven. Een betrouwbaar onderzoek kost binnen Nederland vanaf €18,42, er kunnen meerdere checks gedaan moeten worden om bijvoorbeeld de UBO te traceren. Prijs wordt vrijwel altijd vooraf bepaald. Voor een zelf uitgevoerd onderzoek naar een bedrijf buiten Nederland gelden andere tarieven: €18,75 - €22,50 ex btw, dit worden per land vooraf weergegeven.

Al te vaak doen internetoplichters goede zaken of wordt er via Marktplaats opgelicht. Ook vooraf een webshop checken, voordat u een groter bedrag vooruitbetaald, kan u veel ellende besparen. Oplichters op het internet, internetfraudeurs en oplichters via Facebook kunt u met Klikklaar eenvoudig aanwijzen door hun bedrijf te checken. Klikklaar heeft hier een eenvoudige oplossing voor.

Voorkom oplichting met de consumenten check

Uit het voor u gemaakte onderzoeksrapport blijkt in duidelijke taal, of een bedrijf betrouwbaar is, of er eerder betrapt en betrokken is bij oplichting, fraude of zelfs witwassen en ander crimineel gedrag. U weet dan met wie u zaken doet, of u veilig kunt betalen of juist niet.

In de programma's van Alberto Stegeman, Kees van de Spek en Thijs Zeeman vindt u vaak voorbeelden van criminele oplichting. Bedenk eens hoe lang u heeft moeten sparen voor uw grote aankoop.

Even Checken met de consumentencheck voorkomt veel ellende. Ook uw privé aanbetalingen of vooruitbetalingen op grote aankopen zijn check waardig.

Er zijn ook meerdere betaal mogelijkheden, zoals Klarna en AFTERPAY om veilig online te betalen. Dit is vaak niet geschikt om aanbetalingen te doen of investeringen te doen, dus voorkom veel ellende. Begin bij een zekere check. Klikklaar helpt u hier graag bij. Voor een klein bedrag (ca. €18 tot €30) is uw grote voorgenomen betaling safe en vierdubbel gecheckt.
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

Wat doet Klikklaar voor u?

Wat wij doen: onderzoek in vele bronnen op achtergronden van het bedrijf en of het bedrijf of de eigenaar van het bedrijf (UBO check) voorkomt op “slecht gedrag” lijsten. Dit is een check op een hoog (WWFT-check) niveau. De IBAN/Naamcheck laat zien dat uw geld naar het bedrijf gaat en niet naar een geld ezel. Het Kredietrapport laat zien of een bedrijf financieel goed genoeg is om uw geld naar over te maken. Consumenten Check uitvoeren door Klikklaar

Ervaringen en recensies

Deel uw ervaring of maak een recensie over Klikklaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht -ter controle door de instanties- op onze beveiligde server op. De Data-officier controleert of u werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. U bepaald zelf of uw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.

Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
Klikklaar

Onze andere diensten

Voor het bedrijfsleven zijn veel nieuwe vormen ontwikkeld om debiteuren geld eerder te ontvangen. Zelfs een factuur binnen 24 uur uit laten betalen door een bank kan. Klikklaar geeft hier voorbeelden van en uitleg over. lees verder bij cash-flow verbeteren.

Ook komt het voor dat er ingewikkelde rechtsvormen gebruikt worden om investeringen te doen, bijvoordeeld een Trust of Private Equity fonds. Om hier de eigenaren of uiteindelije eigenaren in kaart te brengen, kan Klikklaar gevraagd worden hier maatwerk onderzoek naar te doen.
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

WWFT-check op bedrijf

Het bedrijf wat u laat onderzoeken wordt op veel manieren gecontroleerd. Hieruit volgt of een bedrijf een goede of slechte zakelijke reputatie heeft. Dit doen wij via een WWFT-Check: een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Een check op hoog niveau dus.
Lees meer
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

UBO Check op persoon

Uit deze check blijkt of de eigenaar van het bedrijf een goede zakelijke reputatie of een fout verleden heeft. Op vele manieren wordt dit in de UBO check gecontroleerd. Het UBO-register is een KvK-register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk eigenaren' van een vennootschap of andere juridische entiteit/rechtsvorm in geregistreerd staan, maar niet gecheckt worden!
Lees meer

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar