• Auteur: Dre Jansen | Datum 1 oktober 2022
Van gevierd super zakenman met 20 miljard jaaromzet, tot (voorlopig) werkloos paria van het bedrijfsleven gebeurt in een onbedacht moment.
De gevolgen van een FIOD, en FIU onderzoek waar Dhr van Eerd (Jumbo CEO) verdachte in is, geven hem niet alleen de kans op straf vervolging, maar ook desastreuse reputatie schade als gevolg. Steeds weer levert deze witwaszaak krantenkoppen en pagina vuller in Telegraaf Of Financieel dagblad, nu ook prominent benoemd op  NOS TELETEKST PAGINA verwijzend naar miljoenen cash.
In het bredere MKB realiseren zich steeds meer ondernemers het volgende: Onbewust betrokken raken in een witwas circuit zit in een klein hoekje. Zakendoen met lieden met een “randje” uit het verleden heeft bijzondere onderzoek nodig of dit wel zo verstandig zal zijn. Als starter is een feiten check of er wel of niet een onbekend “randje”is. Klikklaar laat uw dossier starten met een betrouwbaar onderzoek op de UBO van een bedrijf en het bedrijf zelf. Op WWFT niveau is dan aantoonbaar door u onderzoek gedaan heeft, en draagt beslist bij aan het voorkomen van desastreuse reputatie schade en meer.

Copyrights © 2023 All Rights Reserved By Klikklaar