• Auteur: Dre Jansen | Datum 23 oktober 2022
IK STA IN VOOR MIJN BEDRIJF, DAT IN DE SUPPLY CHAIN GEEN CRIMINEEL GEDRAG PLAATS VIND.
Mr. Gerrit van den Burg (Het gezicht van het Openbaar Ministerie*, en Hoogste Crimefighter van Nederland) Deed deze uitspraak op 23-10-22 in WNL op Zondag. Hij doelde op het gebruik van Cocaïne en andere drugs op de werkvloer, en in de maatschappij. Voor de Meedogenloze Criminaliteit, met haar perverse effecten, moet een streep getrokken worden. Voor ieder bedrijf zou moeten gelden: IK STA IN VOOR MIJN BEDRIJF, DAT IN DE SUPPLY CHAIN GEEN CRIMINEEL GEDRAG PLAATS VIND. Hierdoor wordt de criminele geldstroom ingeperkt. Ook zou ieder in de eigen vriendenkring  elkaar moeten aanspreken op deze gevolgen van drugsgebruik, waarbij de Awareness van de criminele gevolgen ervan, van groot belang is.
Laat Klikklaar.com nu juist dit in haar Check als DOEL hebben: CHECK de SUPPLY CHAIN (Jouw bedrijfsmiddelen en inkoop aanvoer) voordat je zaken doet met een bedrijf. Klikklaar koppelt ook de kredietwaardigheid er aan, zodat hier ook meer zekerheid door ontstaat. 
  • Mr Gerrit van den Burg, die deze uitspraken deed, is Voorzitter van het College van Procureurs-generaal van het Openbaar Ministerie, Het Gezicht van het Openbaar Ministerie.

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar