Bedrijf checken

 • Makkelijk en snel kredietrapporten aanvragen
 • Zeer bruikbare bedrijfsinformatie
 • Kies voor de KlikKlaar Checks
 • WWFT- Check op Bedrijf
 • Ook UBO Check op persoon
Het is fijn om te weten of de klanten waarvoor u diensten of producten levert, of gaat leveren, wel betrouwbaar zijn. Is de eigenaar integer of een boefje? Kunnen uw rekeningen wel betaald worden? Dit zijn allemaal vragen die naar boven kunnen komen in het begin van een zakenrelatie. Kies om deze vragen te beantwoorden voor bedrijf checken met KlikKlaar.

Bedrijf checken met KlikKlaar

Door te kiezen voor een bedrijf checken met KlikKlaar weet u binnen 24 uur alles van de andere partij. Via KlikKlaar is het makkelijk een bedrijf te checken en een uitgebreid klantenonderzoek en kredietrapport op te vragen. De data die wordt gebruikt voor deze rapportages zijn heel persoonsgebonden en dus erg specifiek.

Om te beginnen met een bedrijfscheck dient u alleen maar een account aan te maken. Daarna kunt u aan de slag met KlikKlaar. U kunt dan kiezen uit verschillende soorten checks:In onze algemene voorwaarden, privacy overeenkomst, verwerkersovereenkomst en cookie omschrijving is te vinden hoe wij omgaan met uw gegevens. Hierin beschrijven we hoe we uw gegevens veilig houden en wat we doen om dit zo te behouden. Dit doen we natuurlijk om te voorkomen dat persoonlijke gegevens te vinden zijn van u en uw bedrijf, mocht er een uitvraag over u worden gedaan. Ook bij een bedrijf checken staat uw privacy voorop.

Een bedrijfscheck uitvoeren kan in enkele makkelijke stappen. Eerst voert u de bedrijfsnaam van het desbetreffende bedrijf in. Vervolgens kiest u welke checks u wilt uitvoeren, en daarna kunt u de rapporten na aan paar klikken bezichtigen. Klik en Klaar!

We leveren binnen een paar minuten na de opdracht, voor het bedrijf checken, de rapporten aan u. Mocht dit een bedrijf zijn buiten Nederland? Dan leveren we het onderzoek binnen 24 uur op.


Bekijk hier alle diensten


Waarom een bedrijf checken met KlikKlaar

Waarom zou u kiezen voor een bedrijf checken met KlikKlaar? Een goede reden hiervoor is om ervoor te zorgen dat u buiten criminele activiteiten blijft. Nu kan het onwerkelijk overkomen dat het u en uw bedrijf overkomt, maar in Nederland wordt per jaar 20 miljard euro witgewassen en in Duitsland is dit zelfs 100 miljard. 

Het witwassen kan zo binnen uw bedrijf gebeuren, zonder dat u hier ook maar iets vanaf weet. Zo kunt u dus zonder het door te hebben in een crimineel circuit terecht komen en dat is natuurlijk niet bedoeling. 

Dit wilt u uiteraard voorkomen. Kies voor het laten checken van het bedrijf voor KlikKlaar. Zo weet u met wie u precies zaken doet.

Bedrijf financieel checken

Een bedrijf financieel checken doet u natuurlijk met een reden. U wilt weten of dit bedrijf een financieel betrouwbare partij is. Een kredietrapport is een goede manier om hier inzicht in te krijgen. Het kredietrapport geeft u inzicht in de volgende gegevens:

 • De kredietscore
 • De kredietlimiet
 • De betalingsgedrag van de klant
 • De directie gegevens / achterliggende bestuurders
 • De jaarrekeningen / jaarverslagen
 • Verhaalsmogelijkheden op bezit


Vraag hier een kredietrapport opVeelgestelde vragen over een bedrijf checken

 • Hoe kan ik een bedrijf controleren?
  Als u meer informatie wilt over een bedrijf, kunt u gebruik maken van KlikKlaar. Zo weet u binnen een paar klikken alles van het bedrijf wat u moet weten.

 • Hoe weet ik of een bedrijf betrouwbaar is?
  Om erachter te komen of een bedrijf betrouwbaar is, kunt u de gegevens van dit bedrijf opvragen. Als een bedrijf zich inschrijft bij de KVK zijn de gegevens van dit bedrijf 24/7 op te vragen. Dit kan binnen een paar klikken bij KlikKlaar.

 • Is een bedrijf te vertrouwen?
  Een bedrijf wat te vertrouwen is, houdt zich aan de internationale gedragsregels. Deze regels gaan over communicatie, garanties voor de consument en garanties voor onafhankelijke partijen.  

 • Hoe kan ik de kredietwaardigheid van een bedrijf checken?
  Om de kredietwaardigheid van een bedrijf te achterhalen kunt u een bedrijfscheck laten uitvoeren. Dit kan eenvoudig via KlikKlaar. Een bedrijf is namelijk verplicht om enkele financiële gegevens openbaar te stellen. Deze kunt u dan eenvoudig checken.

 • Hoe controleren of bedrijf gezond is?
  Er worden door de KVK kengetallen berekend op basis van de jaarrekening van een bedrijf. Met de gegevens over de liquiditeit van een bedrijf kunt u zien of een bedrijf gezond is en dus op korte termijn aan verplichtingen kan voldoen.

 

Ervaringen en recensies
Deel uw ervaring of maak een recensie over Klikklaar door hier een bericht te sturen.  Wij slaan het bericht  -ter controle door de instanties-  op onze beveiligde server op. De Data-officer controleert of u werkelijk zaken gedaan heeft, en legt dit vast. U bepaald zelf of uw naam en bedrijf in het berichten-wiel opgenomen mag worden.
Wij zijn tevreden over de korte lijnen bij Klikklaar. Vragen worden snel beantwoord. En vraag je een rapport aan, dan heb je snel bericht en kan je een keus maken of het wel of niet verstandig is om met die klant verder te gaan.
Lees meer
Verhuur check tegen foute huurders www.unitverhuurfriesland.nl
Als boekhoudster voor ZZP-ers heb ik een client geholpen aan kredietinfo over een klant met betaalproblemen. Na opvragen kreeg ik heel snel het handige rapport, en tegen een geweldig lage prijs. Ook was ik aangenaam verrast over de informatie op de website. Heel handig. Ga ik zeker meer gebruiken.
Lees meer
Snel kredietrapport voor klant Dewy-administratie Amsterdam
Door die handige monitor signalen weet ik precies of ik alleen cash zaken kan doen of op rekening. Scheelt mij veel gedoe achteraf.
Lees meer
Mn klanten onder controle Jamal,dir. Multicar Garage Utrecht
Heel snel alle info binnen, en bleek de deal toch te mooi om waar te zijn. Oplichter doorgeprikt! Bedank!
Lees meer
Wat handig! Ruud, Eigenaar Break Schermclinics
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

WWFT check

Een check op een bedrijf conform de normen uit de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Dit is een Nederlandse wet ter uitvoering van de zesde Europese witwasrichtlijn.
Lees meer
Binnen enkele minuten een WWFT check uitvoeren bij Klikklaar

UBO Check: op persoon

Het UBO-register is een register waar alle 'Ultimate Beneficial Owners' of 'uiteindelijk begunstigden' van een vennootschap of andere juridische entiteit in geregistreerd staan.
Lees meer

Copyrights © 2024 All Rights Reserved By KlikKlaar